TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Nyexaminerad ekonom till kund inom Finans

Vi söker dig som är intresserad av ekonomi och söker jobb som ekonom inom finansbranschen!

Har du de teoretiska kunskaperna inom ekonomi och redovisning då vill vi ge dig möjligheten att omsätta detta i praktiken genom ett uppdrag hos vår kund som är ett finansiellt bolag placerat centralt i Stockholm. Här finns fina möjligheter att utvecklas och samtidigt bidra i ett skede då ekonomisystemet ska uppgraderas och det händer en hel del på avdelningen "Redovisning och Rapportering" hos vår kund!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vill du lära dig mer om finansiell redovisning och omsätta dina kunskaper i praktiken på en trevlig arbetsplats mitt i centrala Stockholm! Vår kund är inne i en intensiv period av utvecklingsarbete när man uppgraderar sitt ekonomisystem och sina processer. Din hjälp behövs för att avlasta kollegorna i gruppen med det löpande arbetet och också för att bidra med tankar och idéer på förbättring. Är detta något som intresserar dig så hoppas jag du söker jobbet på en gång!

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Centralt kontor
Centralt kontor
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att jobba ute hos vår kund under hela uppdragsperioden på 6 månader men vara anställd som konsult via TNG. Våra konsulter är viktiga för oss och du omfattas givetvis av förmåner så som tjänstepension och friskvårdsbidrag.

Du kommer att vara en uppskattad medarbetare i gruppen under denna spännande period av utveckling och det kommer ges möjlighet att lära dig en hel del under uppdraget!

VEM ÄR DU?

Som person vill vi att du är intresserad av redovisning, vill lära dig och utvecklas inom området. För att lyckas i rollen tror vi att du är noggrann och har ett strukturerat arbetssätt. I redovisningsgruppen samarbetar vi och hjälps åt för bästa möjliga resultat och den inställningen hoppas vi att du också har.

Alla lediga jobb