TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Nyfiken redovisningsekonom till TNG

Vill du jobba med redovisning och controlling i den entreprenörsdrivna företagsgruppen Key People Group centralt i Stockholm?

Hos oss kommer du få jobba verksamhetsnära i en dynamisk miljö med ett brett ansvarsområde inom ekonomi. Roligt med jobbet är att det omfattar så många olika delar och den ena dagen är inte den andra lik. Bolagen som ingår i Key People Group driver olika HR-verksamheter inom sitt specialområde och de har olika behov av uppföljning och stöd från ekonomiavdelningen. Här kan vi göra skillnad genom att möta önskemålen och hjälpa varje verksamhet utifrån deras behov.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Tjänsten ger dig möjlighet till ett utvecklande och varierande arbete och du erbjuds en spännande möjlighet att ta nästa steg i din karriär. Du kommer involveras i alla delar av ekonomiprocessen och ha ett nära samarbete med ekonomichefen Carina. Du kommer få jobba både operativt med de olika delarna i redovisningsarbetet och mer utvecklingsorienterat med processer och driva utvecklingsarbete.

6 v semester
6 v semester
Livspussel
Livspussel
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Ekonomiavdelningen som består av tre personer kommer sitta i fina lokaler, centralt placerad vid Norra Bantorget. Ni kommer dela lokaler med de sköna kollegorna på Tofindout, ett av bolagen i gruppen som är specialiserade på bakgrundskontroller. Du kommer också ha dialog och besöka de andra bolagen som finns på olika adresser centralt i Stockholm och i Solna.

VEM ÄR DU?

Du har högskoleutbildning eller motsvarande inom ekonomi och har jobbat med ekonomi under minst ett par år. Du jobbar självständigt med redovisning och bokslutsarbete och har viss erfarenhet av uppföljning och analys eller är intresserad av att bredda din kompetens inom området. Har du jobbat på mindre och gärna entreprenörsdrivet bolag vet du bättre vad jobbet i en sån verksamhet innebär, vilket vi tror är en fördel då du vet at du trivs i den miljön. Du kommer jobba i flera olika system och förväntas hantera Office-paketet utan problem.

Vi tror att du är en person som gillar att ta ansvar och driva utveckling för att hitta lösningar för hur vi jobbar smartare och effektivare i stort och smått. Du kommer behöva vara både flexibel och prestigelös eftersom du jobbar med olika verksamheter som ställer olika krav på uppföljning och stöd. Vi har en god teamanda och som vi värnar om - tillsammans blir vi bättre!

Alla lediga jobb