TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

.Net Core utvecklare till SEB Västerås

Vill du som utvecklare inom .Net Core vara med och bygga SEB:s gemensamma komponenter för vår nya målarkitektur?

Som utvecklare inom .Net Core kommer du att jobba inom området As a Service som ansvarar för att bygga SEB:s gemensamma komponenter för vår nya målarkitektur. Hos oss får du vara med på en spännande resa med att utforma morgondagens bankövergripande auktoriseringslösningar.

OM JOBBET

Du kommer att jobba inom området As a Service som ansvarar för att bygga SEB:s gemensamma komponenter för vår nya målarkitektur. Hos oss får du vara med på en spännande resa med att utforma morgondagens bankövergripande auktoriseringslösningar. Du kommer att tillhöra ett agilt team. Här jobbar teamen tvärfunktionellt och nära affären för att skapa morgondagens bankövergripande auktoriseringslösningar. Vi är innovativa i allt vi gör för att ligga i framkant. Du kan vänta dig en härlig atmosfär och variationsrik vardag där kompetensutveckling och kompetensdelning inom teamet är vårt DNA.

Vårt team är geografiskt beläget i fina lokaler i centrala Västerås.

Ny teknik
Ny teknik
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Livspussel
Livspussel

VEM ÄR DU?

Du kommer att tillhöra ett agilt team som har fokus på utveckling. Vi ser att du har förståelse för komplex systemdesign och att du har erfarenhet inom .Net Core, Oracle DB och SQL Server. Erfarenhet av att arbeta med mikrotjänster, distribuerad data och Rest API:er är ett stort plus. Vi jobbar med Angular i frontend det är ett plus om du är intresserad av det och har någon erfarenhet inom GraphQL, CI/CD, MQ, NHibernat, Containrar och Elastic.
I vårt team jobbar vi med ny teknik och värderar din förmåga att dela med dig och viljan att lära nytt. Vi ser att du vill utveckla dig själv såväl som andra, gillar att ta initiativ och att lägga upp ditt eget arbete. Du kan analysera och förstå komplexa problem och ta rationella och effektiva beslut därefter. Vi tror att du delar vår syn att kontinuerligt förbättra vårt samarbete inom teamet såväl som med intressenter från verksamhets- och affärssidan.

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

www.sebgroup.com/career

 

Alla lediga jobb