TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kontorsansvarig receptionist Installatörsföretagen

Är du serviceinriktad och gillar variation i arbetet? Sök rollen som Kontorsansvarig receptionist till Installatörsföretagen!

Lockas du av att vara vårt ansikte utåt samtidigt som du är administratören och koordinatorn som ser till att allt fungerar? Hos Installatörsföretagen får du en bred och omväxlande roll på en viktig bransch- och arbetsgivarorganisation som är en del av Svenskt Näringsliv. Du kommer ansvara för både receptionen, kontoret i sin helhet och även viss medlemsadministration. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Installatörsföretagen kommer du att ha en varierande, bred och administrativ roll med många kontaktytor såsom medarbetare, hyresgäster och besökare. Här kommer du in på ett företag som är måna om att du ska trivas och uppmuntrar egna initiativ! Tillsammans med en kollega kommer du ansvara för kontoret och receptionen. 

Installatörsföretagen erbjuder sina anställda betald massage på arbetstid och lunchförmån. Du kommer vara placerad i deras mycket fräscha lokal som är belägen vid Skanstull på söder med närhet till mycket goda kommunikationer, restauranger och annan service.

Lunchförmån
Lunchförmån
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring
Friskvård
Friskvård
Massage
Massage

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I din roll som Kontorsansvarig receptionist kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är en rekrytering med 6 månaders provanställning. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är flexibla men ska rymmas inom fönstret 07.00-18.00. Tillsättning sker så snart rätt kandidat är på plats.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen ser vi att du har erfarenhet från en liknande roll och att du brinner för att ge service på hög nivå. Du har förmodligen tidigare arbetslivserfarenhet ifrån serviceyrken med administrativa inslag samt en god förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift. Du är självgående, lösningsorienterad och driven till din natur. Din förmåga att prioritera bland uppgifter är god och du strävar alltid efter att ligga steget före för att underlätta för andra. Du tar dig an varierande uppgifter med en positiv inställning och du anpassar dig efter person samt situation.

Du har goda kunskaper i Office 365, samt är flytande i svenska tal och skrift. Bra om du har körkort men inget krav.

Alla lediga jobb