TNG
Office Manager / Receptionist till Finserve Nordic

Office Manager / Receptionist till Finserve Nordic

Vi söker en serviceorienterad Office Manager till Finserve Nordic AB i Stockholm. Läs mer här och sök idag!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2020-02-20
Centralt kontor Centralt kontor
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Julia Wengse
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Julia Wengse

0768 72 57 77

Vi söker en serviceorienterad Office Manager till Finserve Nordic AB i Stockholm. Läs mer här och sök idag!

Brinner du för att leverera god kundservice och är dessutom en fena på administration? I lokaler i hjärtat på Östermalm sitter fondförvaltaren Finserve Nordic AB som just nu är på jakt efter deras nästa Office Manager, som vi gärna ser kan starta redan nu. Här kommer du axla en receptionist-roll med varierande arbetsuppgifter - allt från att ta emot besökare till att anordna nästa konferens. Läs mer här och sök idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Finserve Nordic erbjuds du en självständig roll som Office Manager, med möjlighet att växa in i fler ansvarsfulla uppgifter. Du kommer att vara en del av ett tillväxtbolag som värdesätter en entreprenöriell anda, där alla i bolaget har en viktig del för att nå nya goda resultat. Till en början kommer du att vara konsult och därigenom få ta del av alla TNGs förmåner men efter sex månader är ambitionen att du blir fast anställd hos Finserve Nordic. Förutom centralt kontor och engagerade kollegor kommer du då få tillgång till förmånlig tjänstepension samt gymkort/SL-kort.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Office Manager kommer du ha en bred roll med många arbetsuppgifter. Ett axplock är: 

  • Ta emot externa besökare
  • Boka och sköta konferensrum 
  • Hålla gemensamma utrymmen representativa
  • Beställa och inhandla kontorsartiklar samt saker för kök/städ/hygien
  • Sköta hantering av post/bud
  • Ansvara för telefonväxel och annan enklare IT-utrustning samt ha kontakt med telefonoperatör 
  • Projektleda och koordinera events, konferenser och andra större möten 
  • Hjälpa till med att ta fram och beställa trycksaker
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Finserve Nordic är ett bolag som bland annat förvaltar alternativa investeringsfonder och som med sin hög tillväxttakt har stora ambitioner. Detta är till en början ett konsultuppdrag på 6 månader via TNG, och kommer därefter gå över till att bli en fast tjänst på Finserve Nordic. Start sker efter överenskommelse, men gärna så snart som möjligt. Du kommer med 17 andra kollegor vara en del av kontoret på Riddargatan i Stockholm. Tjänsten är på heltid och du kommer att jobba normala kontorstider - mellan 9-17. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Som Office Manager hos Finserve kommer du som är servicemässig, prestigelös och med ett sinne för ordning och reda passa perfekt. Vi tror att du tidigare har jobbat med kundservice och administration på ett eller annat sätt, kanske i en reception, på ett hotell eller i en kundtjänst. Vi ser också att du är självständig och är kreativ när det kommer till problemlösning. Eftersom att du har mycket externa kontakter ser vi också att du är flytande på svenska och engelska. 

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett värderingsstyrt företag. Vi drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte tomma ord som en reklambyrå tagit fram, utan ett arbete som vi gemensamt på TNG arbetat fram över tid. Hos oss är du en viktig medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG – här arbetar vi med fördomsfri rekrytering och bemanning – på riktigt!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-02-20
Julia Wengse
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Julia Wengse

0768 72 57 77

Räkna ut avståndet till jobbet

Riddargatan 30