TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Office och IT Koordinator till vår kund i Göteborg

Drivs du av koordinering, administration och IT-support? Vi söker en Office och IT Koordinator till växande företag i Göteborg!

För dig som brinner för administration och lättare IT-hantering erbjuds här en möjlighet att jobba på ett marknadsledande internationellt företag. Som Office och IT Koordinator får du en central roll där du kommer att bidra med sedvanlig kontorsadministration och support av IT system.

Tjänsten sträcker sig över 6 månader, med chans till förlängning. Start är i augusti/september, men vi vill redan nu ha in din ansökan då urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig ett spännande jobb på ett marknadsledande och attraktivt företag som ligger i framkant inom sin bransch. I rollen som Office och IT Koordinator erbjuds du att vara en aktiv del i företagets övergripande IT och kontorsadministration. Du kommer samarbeta med alla företagets delar för att skapa det absolut bästa stödet för verksamheten.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Kontorsadministration:

IT System och Management:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som Office och IT Koordinator är du medlem i vårt Office Administration team. Du planerar teamuppgifter och får ordna sociala aktiviteter för kontoret tillsammans med andra utsedda kollegor. Vår kund erbjuder ett modernt kontor beläget i Göteborg med goda förbindelser till kollektivtrafiken och för dig som tar bilen finns det goda parkeringsmöjligheter. Företaget verkar internationellt och använder engelska som koncernspråk.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på ca: 6 månader, med chans till förlängning. Du blir anställd av TNG och arbetar som konsult hos vår kund. Som konsult hos oss på TNG omfattas du självklart av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag.

VEM ÄR DU?

Vi ser gärna att du har en utbildning i företagsekonomi, IT-administration eller Hospitality management. Du har skaffat dig kunskaper inom kontorsadministration och serviceuppgifter genom att ha arbetat i motsvarande roll under ett antal år. Du behöver också ha grundläggande kunskaper inom IT-administration, som användarkonton, grupper och licenshantering då det ingår i ditt dagliga arbete. Även erfarenhet av inköp av datorutrustning, mobiltelefoner och kontorsmaterial är meriterande. Engelska är arbetsspråk och det behärskar du både muntligen och skriftligen.

Som person är du engagerande och får med dig dina kollegor i att se möjligheterna. Du är proaktiv och lösningsorienterad och driver självständigt ditt arbete framåt. Du är dessutom strukturerad och korrekt med detaljer, har ett högt ägarskap i ditt arbete och är serviceinriktad.

Alla lediga jobb