TNG
Office och IT Koordinator till vår kund i Göteborg

Office och IT Koordinator till vår kund i Göteborg

Drivs du av koordinering, administration och IT-support? Vi söker en Office och IT Koordinator till växande företag i Göteborg!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-08-31
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Martin Andersson
Vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön när vi rekryterar fördomsfritt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Drivs du av koordinering, administration och IT-support? Vi söker en Office och IT Koordinator till växande företag i Göteborg!

För dig som brinner för administration och lättare IT-hantering erbjuds här en möjlighet att jobba på ett marknadsledande internationellt företag. Som Office och IT Koordinator får du en central roll där du kommer att bidra med sedvanlig kontorsadministration och support av IT system.

Tjänsten sträcker sig över 6 månader, med chans till förlängning. Start är i augusti/september, men vi vill redan nu ha in din ansökan då urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig ett spännande jobb på ett marknadsledande och attraktivt företag som ligger i framkant inom sin bransch. I rollen som Office och IT Koordinator erbjuds du att vara en aktiv del i företagets övergripande IT och kontorsadministration. Du kommer samarbeta med alla företagets delar för att skapa det absolut bästa stödet för verksamheten.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Kontorsadministration:

 • Hantera och underhålla kök, lunchområden och konferensrum på alla våningar.
 • Koordinera mat- och dryckesleveranser.
 • Kontaktperson för kontorsrelaterade förfrågningar och frågor.
 • Hantera och administrera inkommande och utgående leveranser samt post.
 • Inköp av kontorsutrustning, material, möbler och kläder för resande ingenjörer.

IT System och Management:

 • Hantera användarkonton, mail, betyg, attribut, grupper etc. i interna och molnbaserade system.
 • Hantering av telefonlösningar, inklusive mobiltelefoner och licenser.
 • Skapa och uppdatera användarguider relaterade till våra Office- och IT-system.
 • Koordinering av affärsbehov med fokus på onboarding och offboarding av anställda.
 • Inköp av IT-utrustning, programvara och tjänster.
 • Granskning och godkännande av IT-relaterade fakturor.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som Office och IT Koordinator är du medlem i vårt Office Administration team. Du planerar teamuppgifter och får ordna sociala aktiviteter för kontoret tillsammans med andra utsedda kollegor. Vår kund erbjuder ett modernt kontor beläget i Göteborg med goda förbindelser till kollektivtrafiken och för dig som tar bilen finns det goda parkeringsmöjligheter. Företaget verkar internationellt och använder engelska som koncernspråk.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på ca: 6 månader, med chans till förlängning. Du blir anställd av TNG och arbetar som konsult hos vår kund. Som konsult hos oss på TNG omfattas du självklart av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi ser gärna att du har en utbildning i företagsekonomi, IT-administration eller Hospitality management. Du har skaffat dig kunskaper inom kontorsadministration och serviceuppgifter genom att ha arbetat i motsvarande roll under ett antal år. Du behöver också ha grundläggande kunskaper inom IT-administration, som användarkonton, grupper och licenshantering då det ingår i ditt dagliga arbete. Även erfarenhet av inköp av datorutrustning, mobiltelefoner och kontorsmaterial är meriterande. Engelska är arbetsspråk och det behärskar du både muntligen och skriftligen.

Som person är du engagerande och får med dig dina kollegor i att se möjligheterna. Du är proaktiv och lösningsorienterad och driver självständigt ditt arbete framåt. Du är dessutom strukturerad och korrekt med detaljer, har ett högt ägarskap i ditt arbete och är serviceinriktad.

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett värderingsstyrt företag. Vi drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte tomma ord som en reklambyrå tagit fram, utan ett arbete som vi gemensamt på TNG arbetat fram över tid. Hos oss är du en viktig medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG – här arbetar vi med fördomsfri rekrytering och bemanning – på riktigt!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-08-31
Martin Andersson
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Räkna ut avståndet till jobbet

Östra Hamngatan 16