TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Onsite tekniker till marknadsledande IT-leverantör

Vill du ha ett flexibelt arbete och gillar att arbeta Onsite? Sök då uppdraget som Onsite-tekniker hos vår kund i Kista!

Nu söker vid dig som gillar att arbeta med människor och hjälpa dem i sitt vardagliga arbete. Hos vår kund kommer du få möjligheten att utveckla dina kunskaper inom teknik och service på ett av världens mest kända IT-företag.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här kommer du bli en viktig del i en spännande och växande organisation. Du kommer att arbeta i en rörlig miljö och leverera förstklassig support till vår kunds användare. Det är ett konsultuppdrag via TNG IT Digital där du kommer arbeta hos vår kund där du ger support på plats. Ett roligt uppdrag för dig som är både teknik-och serviceintresserad och tycker om att arbeta med allt från onsite-teknikeruppdrag till incidenthantering.

Du kommer också att få möjlighet att kunna öka din efterfrågan på arbetsmarknad i framtiden då du kommer få möjlighet att utveckla dina kunskaper inom teknik och service.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Friskvård
Friskvård
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som onsite-tekniker kommer du ingå i ett team om ca 10 personer. Du kommer att blanda dina dagar med allt från fasta onsite-teknikeruppdrag till utrullningsprojekt och incidenthantering vilket innebär att du är hos kunder ca 3 halvdagar i veckan. Resterande tid tillbringar du på kontoret i Kista och arbetar då med att behandla tickets och incidenter. 

Du kommer utgå från Kista och jobba mot hela Stockholm. Arbetet innebär hantering av datorer där du på plats kopplar in dator och utrustning för att sedan ta med dig gammal utrustning tillbaka samt uppgradera befintlig eller installera ny hård- eller mjukvara. Du kommer hjälpa och vägleda användarna när problem med deras datorer uppstår. 

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Du kommer ha fasta uppdrag ute hos olika kunder men utgår från kontoret i Kista. Körkort B och egen bil är ett krav. 

I denna tjänst kommer du vara anställd hos TNG IT Digital och jobba som konsult hos kunden. Arbetet kommer att ske på heltid, dagtid. Tillsättning sker efter överenskommelse men gärna så snart som möjligt.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med stort IT-intresse och som har arbetat som onsite-tekniker tidigare eller har ett par års erfarenhet inom First- eller secondlinesupport. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med ITIL samt något ärendehanteringssystem. Som person är du noggrann, strukturerad och lyhörd. I rollen interagerar du med många, olika typer av människor som behöver din hjälp. Du kommer behöva hantera användare med olika stora IT-kunskaper varför vi även lägger stor vikt vid att du är pedagogisk och tycker om att ge service och ser det som en självklarhet. Vi ser gärna att du har:

 

Alla lediga jobb