TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Operations Manager till Fitness24Seven i Göteborg

Här får du jobba med drift av anläggningar och kontakt med leverantörer och samarbetspartners. Sök till Fitness24Seven!

Som Operations Manager och driftansvarig skall du säkra all teknisk drift på Fitness24Sevens gymanläggningar i Göteborg och region väst. Trivs du att arbeta brett inom drift och vill utveckla gymmen till att erbjuda en säker och inspirerande träning för våra medlemmar? Har du dessutom ett intresse för träning och hälsa? Då kan du vara den vi söker - varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du möjlighet att jobba på Sveriges absolut snabbast växande gymkedja. Som driftansvarig får du chansen att jobba i en bred och varierande roll där du självständigt koordinerar uppkomna driftproblem och kvalitetsbrister på gymanläggningarna. Du erbjuds en bred spindel-i-nätet-roll med stort ansvar och många kontaktytor.

6 v semester
6 v semester
Bonus
Bonus
Gym på kontoret
Gym på kontoret
Tjänstebil
Tjänstebil

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som driftansvarig kommer du bland annat:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen är på heltid (kontorstid) och ett vikariat på ca:1 år med möjlighet till fortsatt anställning efter dialog med företaget. Du kommer ha din bas på kontoret i Göteborg. Resor kan förekomma i tjänsten då du exempelvis besöker anläggningarna runt om i regionen - från Halmstad i söder till Trestad i norr. Du kommer också få tillgång till tjänstebil. Tjänsten förväntas starta enligt överenskommelse.

VEM ÄR DU?

För att passa i rollen som driftansvarig på Fitness24Sevens ser vi att du:

Som person ser vi att du:

Alla lediga jobb