TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Operations Manager till SecureLink

Nu söker vi en Operations Manager som vill bli en nyckelfunktion i vår organisation och vara med på vår tillväxtresa i Europa!

Här är en unik möjlighet att arbeta som Operations Manager på Europas ledande företag inom cybersäkerhet! Till vårt kontor i Malmö söker vi vår nästa ledare för området Support & Operate Management som kommer att bli ansvarig för att utveckla vår tjänsteleverans inom support och drift. Som Operations Manager kommer du att bli ansvarig för fyra NOC Managers i Europa och tillsammans erbjuda våra kunder högkvalitativ tjänsteleverans för ökad prestanda och säkerhet!

Låter det här som en utmaning för dig? Varmt välkommen in med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig möjligheten att anta en nyckelfunktion i vår organisation och tillsammans med specialiserade kollegor vara med och bygga upp vår Support & Operate Management funktion i Europa. Du får möjlighet att leda fyra chefer som är ansvariga får våra Network Operations Center i Sverige, Tyskland och Norge samt följa med på vår tillväxtresa i Europa. Som Operations Manager kommer du att ha en kundnära roll, där du får möjlighet att identifiera kundspecifika behov, trender och innovationer på marknaden för att kontinuerligt utveckla vårt tjänsteutbud för att bibehålla vår marknadsledande position. Du som tidigare varit med och byggt upp en support- eller driftsorganisation får här möjlighet att vara med och påverka vår resa med dina kunskaper och erfarenheter.

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Gym på kontoret
Gym på kontoret
Tjänstebil
Tjänstebil
Massage
Massage

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att vara placerad på vårt moderna kontor i Malmö, men förväntas resa inom Europa i snitt en gång i veckan. Du kommer att rapportera till VP Group Service Delivery samt arbeta nära Operations Managern för vårt Cyber Defence Center. 

VEM ÄR DU?

Vi tror att rätt person har erfarenhet av att arbeta som ledare över andra chefer sedan tidigare, gärna från ett internationellt bolag. Vi tror att du tidigare varit med och byggt upp en support- och driftsorganisation och har även erfarenhet av tjänsteleverans. Det är även meriterande om du har kunskap inom ITIL. Du behöver kunna kommunicera flytande på engelska.

Som person är du är resultatdriven, kommunikativ och energisk. Du är en naturlig ledare och känner dig trygg i ditt ledarskap. Du motiverar och samordnar andra så att de bibehåller fokus på målet och bidrar till en sund och konstruktiv gruppdynamik i arbetsgruppen.

Alla lediga jobb