TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Operativ Bemanningsplanerare till Green Cargo

Operativ bemanningsplanerare sökes till Green Cargo i Hallsberg

Ett utmärkt tillfälle för dig som är i början av karriären inom HR, har just avslutad en utbildning inom personalvetenskap eller har likvärdig erfarenhet. Att jobba som bemanningsplanerare innebär att man ska kunna planera för bemanningen både på lång sikt med hänsyn till semesterperioder, men även på kort sikt om det kommer in akuta sjukskrivningar under samma dag. För att du ska få en så bra start som möjligt kommer du få en gedigen introduktion till dina framtida arbetsuppgifter och ansvarsområden.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos Green Cargo är möjligheten till karriärutveckling stor, därmed trivseln och stoltheten ännu större vilket gör att de flesta väljer att stanna länge. Med hållbarhet och miljö i fokus är Green Cargo ett företag helt rätt i tiden och du kommer till ett team bestående av kompetenta och engagerade kollegor där du får en betydande roll. 

 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Syftet med rollen är att ansvara för att skapa och optimera turer, scheman och resursplaner för samtliga lokförare och bangårdspersonal i Green Cargos produktion med hänsyn tagen till arbetsmiljö, arbetstagarens önskemål och kostnadseffektivitet enligt gällande avtalsregler och med fokus på Green Cargos övergripande mål

Exempel på arbetsuppgifter:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

För att säkerställa att produktionsplanen håller vårt kundlöfte krävs också att du har ett nära samarbete med andra enheter på avdelningen samt andra avdelningar inom Green Cargo.

VEM ÄR DU?

Du har en akademisk examen med relevans för tjänsten eller motsvarande arbetslivserfarenhet som bedöms som likvärdig.

För att lyckas i rollen har du goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift samt goda kunskaper i Office-paketet. Vidare har du god kännedom om kollektivavtal och arbetsrätt.

Som person har du en förmåga att se helheten och har god samarbetsförmåga med övriga i en organisation. Du är en god kommunikatör, är noggrann, ansvarstagande, drivande och har ett högt säkerhetstänk.

Alla lediga jobb