TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Inköpare till Clemondo i Helsingborg

Vill du arbeta med operativt och taktiskt inköp i en tillverkande verksamhet - ta chansen och arbeta med som inköpare på Clemondo!

I rollen som inköpare kommer du arbeta med operativt och taktiskt inköp till produktionen i Helsingborg. Du får chans att arbeta i en föränderlig och fartfylld miljö där din roll som inköpare är central. Du blir del av en verksamhet som brinner för en renare värld. Detta är en interimslösning vilket innebär att du är anställd på TNG och uthyrd till Clemondo. Uppdraget beräknas starta under september (med viss flexibilitet) och pågå till och med maj 2019. Varmt välkommen att ansöka!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en möjlighet att arbeta som inköpare hos Clemondo i Helsingborg där du kommer att arbeta i ett härligt team som stöttar och inspirerar varandra. Du kommer att ha en engagerad chef på plats som tror på frihet under ansvar och ett närvarande engagerat ledarskap. Här får du möjlighet att utvecklas i rollen som inköpare och att arbeta med ett brett produktutbud.

Som konsult kommer du att arbeta ute hos vår kund under hela perioden och få många nya kollegor vilket breddar ditt professionella nätverk. Vi på TNG värnar om våra konsulter och du får ta del av många goda förmåner när du blir konsult hos oss. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som inköpare hos Clemondo kommer du att arbeta med operativt och taktiskt inköp och ansvara för inköpet av råvaror till produktionen. Du kommer därmed få en central roll att säkerställa inflödet av råvaror och bidra till en optimerad produktion. Inköpet görs främst på prognos, men direkta inköp kommer också att ske. Det rör sig om ca 400 olika råvaror och en inköpsvolym om över 50 Mkr per år. Det gäller här att utveckla en fingertoppskänsla för när inköpet ska ske och till vilken kvantitet.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som inköpare kommer du att arbeta som konsult ute hos Clemondo i Helsingborg och kommer att rapportera till Inköpschefen under uppdragsperioden. Självklart kommer du att ha en dedikerad Konsultchef från TNG vid din sida, som kommer att säkerställa din trivsel och fortsatta utveckling under uppdraget. 

Uppdraget förväntas starta i september (med viss flexibilitet) och pågå till och med maj 2019. 

VEM ÄR DU?

Till rollen som inköpare söker vi dig som antingen har en relevant utbildning inom logistik eller inköp alternativt erfarenhet av inköp. Har du erfarenhet av inköp från en producerande verksamhet är det meriterande. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat i ett komplext affärssystem och det är meriterande om du har erfarenhet från affärssystemet Jeeves. Du är bekväm med att använda dig av Excel. Då leverantörerna är både internationella och nationella kräver rollen goda kunskaper i både engelska och svenska.

För att trivas och prestera i denna tjänsten söker vi dig som:

Alla lediga jobb