TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Operativ inköpare till ELON Group i Örebro

Vi söker en serviceinriktad inköpare till ELON Group AB i Örebro.

Vill du arbeta hos en expansiv och framgångsrik fackhandelskedja med starka varumärken? Har du erfarenhet från operativt inköp och/eller logistik samt en förståelse för hela försörjningskedjan? Då kan du vara den inköpare vi söker för rekrytering till ELON Group AB i Örebro.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Då ELON Group är ett företag på frammarsch har du stora möjligheter att utvecklas inom företaget, i din yrkesroll och inom andra funktioner. Du kommer få vara delaktig och drivande i vårt förbättring- och förändringsarbete.

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen ingår bland annat:

Du arbetar i ett team tillsammans med tre inköpare och ingår i Inköpsavdelningen.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Att proaktivt identifiera problemområden och initiera förändringar inom ditt ansvarsområde.

VEM ÄR DU?

Du har en akademisk examen och vi ser gärna att du har några års erfarenhet av att ha arbetat med inköp eller logistik. Du har goda kunskaper i både engelska och svenska, både tal och skrift. Övriga språk är meriterande då utländska kontakter förekommer.

Som person är du serviceinriktad och har lätt för att skapa och bibehålla relationer. Du är kommunikativ, analytisk och har ett systematiskt arbetssätt. Vi ser också att du har en drivkraft att utvecklas i din roll samt att använda ELONs verktyg och processer optimalt. Vidare så har du förmågan att identifiera och starta aktiviteter med fokus på förbättringar.

Alla lediga jobb