TNG
Operativ IT-systemförvaltare till Stockholmsmässan

Operativ IT-systemförvaltare till Stockholmsmässan

Verksamhetsnära och operativ IT-systemförvaltare till Stockholmsmässan i Älvsjö

Arbetsgivare Ada Digital
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-10-31
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Företags&shyhälsovård Företags­hälsovård
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Friskvård Friskvård
Alexandra Örnhall
Följ din ansökan så att du får uppleva hur en fördomsfri rekrytering ska gå till. På riktigt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Alexandra Örnhall

0725240635

Verksamhetsnära och operativ IT-systemförvaltare till Stockholmsmässan i Älvsjö

Vill du vara där det händer och arbeta i en operativ och verksamhetsnära roll på en arbetsplats som är en knutpunkt utöver det vanliga för möten mellan människor? Sök då tjänsten som IT-systemförvaltare på händelserika Stockholmsmässan i Älvsjö.

VI ERBJUDER DIG

VI ERBJUDER DIG

Stockholmsmässan som arbetsgivare kan erbjuda dig en varierad och föränderlig roll nära en pulserande affärsverksamhet.

Föreställ dig en plats som ena dagen rymmer en prestigefull kongress och andra dagen förvandlas till en färgsprakande fitnessfestival. Stockholmsmässan är Nordens största mötesplats. I 75 år har här arrangerats mässor, kongresser och event för ny inspiration, kunskap och affärer.

Du kommer att, tillsammans med kollegor i affärsverksamheten och på IT-avdelningen och under stort eget ansvar, jobba med effektiva besökarflöden i allt från biljettförsäljning online till kassa och inpassering onsite.
Här erbjuds du många kontaktytor och stora möjligheter att utvecklas i din roll.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

  • Du deltar i förvaltningen av vårt besökarhanteringssystem med tyngdpunkt på den operativa tillämpningen.
  • Du ansvarar för att konfigurera systemet för dina tilldelade event vad gäller biljettförsäljning online och onsite (kassa), besöksregistrering online och onsite, och inpassering samt även besökarrelaterade tjänster till våra utställare som t.ex. lead management och inbjudningsverktyg.
  • Du agerar "kravfångare" i mötet med olika intressenter och med en konsultativ hållning bi-drar du till effektiva besökarflöden på tilldelade event.
  • Du ansvarar för dina event från ax till limpa, ända från uppstartsmöten till återrapportering efter genomfört event.
  • Du ansvarar för att genomföra tester och verifieringar inför varje event.
  • Du bistår teamets förvaltningsledare i förvaltningen och utvecklingen av IT-systemet och medverkar i alla typer av förvaltnings- och utvecklingsaktiviteter och i dialogen med system-leverantören.
  • Du ger internt användarstöd och driver supportärenden gentemot systemleverantören.
DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer att ingå i ett kompetent team om 4 personer med mycket samarbete inom teamet, med övriga kollegor på IT-avdelningen och med representanter från affärsverksamheten men hela tiden med ett stort eget ansvar för att fullfölja dina tilldelade uppdrag. Placering är Stockholmsmässan i Älvsjö, 10 min från Stockholm city med pendeltåget.

MER OM DIG

MER OM DIG

Du har vana av att arbeta med komplexa system, kanske i tidigare roller som förvaltare eller avancerad nyckelanvändare. Du har en god teknisk förståelse som du kan använda i din dialog med både interna kollegor och leverantör och även som plattform i din dialog med kollegorna från affärsverksamheten. Du kommer att arbeta med flera event samtidigt som befinner sig i olika tidscykler vilket kräver god förmåga att hålla flera uppdrag i luften och snabbt kunna skifta fokus och göra rätt prioriteringar. Du är strukturerad, analytisk och noggrann och har stor vana av att jobba nära affärsverksamheten. För att trivas i denna roll behöver du vara bekväm med att tidvis arbeta och leverera under tidspress och gilla att jobba i "direktsändning" och agera i realtid. Du kommer att ha många kontaktytor vilket ställer krav på god social förmåga och en förtroendegivande attityd.

Ada Digital

Ada Digital

Ada Digital är det modiga rekryteringsföretaget för dig som vill utvecklas i en digital värld! Rekryteringsupplevelsen fokuserar på dig och din potential. Vi hjälper till att öppna dörrarna till morgondagens bästa arbetsgivare för en karriär inom Tech, UX/Design, Data och Digital Commerce.

Ada Digital
Arbetsgivare Ada Digital
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-10-31
Alexandra Örnhall
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Alexandra Örnhall

0725240635

Räkna ut avståndet till jobbet

Mässvägen 1, älvsjö