TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Operativ IT-systemförvaltare till Stockholmsmässan

Verksamhetsnära och operativ IT-systemförvaltare till Stockholmsmässan i Älvsjö

Vill du vara där det händer och arbeta i en operativ och verksamhetsnära roll på en arbetsplats som är en knutpunkt utöver det vanliga för möten mellan människor? Sök då tjänsten som IT-systemförvaltare på händelserika Stockholmsmässan i Älvsjö.

VI ERBJUDER DIG

Stockholmsmässan som arbetsgivare kan erbjuda dig en varierad och föränderlig roll nära en pulserande affärsverksamhet.

Föreställ dig en plats som ena dagen rymmer en prestigefull kongress och andra dagen förvandlas till en färgsprakande fitnessfestival. Stockholmsmässan är Nordens största mötesplats. I 75 år har här arrangerats mässor, kongresser och event för ny inspiration, kunskap och affärer.

Du kommer att, tillsammans med kollegor i affärsverksamheten och på IT-avdelningen och under stort eget ansvar, jobba med effektiva besökarflöden i allt från biljettförsäljning online till kassa och inpassering onsite.
Här erbjuds du många kontaktytor och stora möjligheter att utvecklas i din roll.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Friskvård
Friskvård

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer att ingå i ett kompetent team om 4 personer med mycket samarbete inom teamet, med övriga kollegor på IT-avdelningen och med representanter från affärsverksamheten men hela tiden med ett stort eget ansvar för att fullfölja dina tilldelade uppdrag. Placering är Stockholmsmässan i Älvsjö, 10 min från Stockholm city med pendeltåget.

MER OM DIG

Du har vana av att arbeta med komplexa system, kanske i tidigare roller som förvaltare eller avancerad nyckelanvändare. Du har en god teknisk förståelse som du kan använda i din dialog med både interna kollegor och leverantör och även som plattform i din dialog med kollegorna från affärsverksamheten. Du kommer att arbeta med flera event samtidigt som befinner sig i olika tidscykler vilket kräver god förmåga att hålla flera uppdrag i luften och snabbt kunna skifta fokus och göra rätt prioriteringar. Du är strukturerad, analytisk och noggrann och har stor vana av att jobba nära affärsverksamheten. För att trivas i denna roll behöver du vara bekväm med att tidvis arbeta och leverera under tidspress och gilla att jobba i "direktsändning" och agera i realtid. Du kommer att ha många kontaktytor vilket ställer krav på god social förmåga och en förtroendegivande attityd.

Alla lediga jobb