TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Operativ lageradministratör till Impecta

Administratör med erfarenhet av logistik och lagersystem? På jakt efter nytt uppdrag? Då kan detta vara din nästa utmaning!

I rollen som lageradministratör får du verka i ett expanderande familjeföretag som ligger i framkant inom sitt område med ambitionen att vara trädgårdsodlarens vän och naturliga frökälla, med fokus på kvalitet, arv och hållbarhet.

Som lageradministratör kommer du arbeta med uppgifter som rör planering, koordinering, arbetsledning och uppföljning av det dagliga produktionsarbetet i lagret. Ditt team består av lager- och logistikansvarig, fastighetsskötare och order/lager-personal. Här får du vara med och skapa ett effektivt och strukturerat lager i världsklass.

Hos Impecta Fröhandel blir du en del av ett engagerat team och får jobba med duktiga och drivna kollegor.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

För dig som har erfarenhet av lagerarbete och lagervård finns nu ett spännande och omväxlande arbete i ett expanderade företag. Här får du chansen att arbeta helhjärtat med lageradministration i ett företag där atmosfären är öppen och välkomnande.

Impecta är ett värderingsstyrt företag som värnar om sina anställda. Som medarbetare hoppas vi att du vill utvecklas med oss och vara en del av företagets utveckling. Rutiner och processer finns redan på plats som du kan utgå från när du planerar och effektiviserar lagret.

Flextid
Flextid
Massage
Massage
Bonus
Bonus
Friskvård
Friskvård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Impecta Fröhandel sitter i ljusa och fräscha lokaler i ett vackert naturlandskap med närhet till såväl provodling, produktion och lager.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har kunskap och erfarenhet av lagerplanering och lagersystem samt goda kunskaper i Excel. Meriterande är om du har truckkort A, B, hjullastare och erfarenhet av affärssystemet Pyramid. 

Som person är du noggrann, strukturerad och ordningsam. Då stora delar av arbetet har en administrativ karaktär har du en administrativ ådra och trivs med den typen av arbetsuppgifter. Vidare är du analytisk, ansvarstagande och självgående i ditt arbete.

Alla lediga jobb