TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ordersupport inom kundservice i Stockholm

Erfarenhet av kundservice och ordersupport? Till ett stort bolags backoffice söker vi nu en ny medarbetare - läs här och sök nu!

Har du ett stort intresse för affärssystem och IT? Är du analytiskt lagd och vill driva igenom förbättringar för ett mer effektivt arbetsflöde? Är du dessutom en fena på kundservice? Då kan detta vara ett jobb för dig!

Till ett stort bolag i Stockholm, inriktade på mat och dryck inom detaljhandeln, söker vi nu en medarbetare inom Ordersupport till deras huvudkontor i centrala Stockholm. Läs mer här och sök redan nu - för rekryteringsprocessen kommer gå fort!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här kommer du få möjlighet att påverka bolagets arbete inom orderhantering och kundservice. Du har en viktig roll i att säkerställa ett gott samarbete med alla inolverade parter - både internt och externt. Vidare har vi ett härligt klimat där vi värdesätter att ha kul på jobbet och samtidigt prestera på en hög nivå för att leverera bästa möjliga kundservice.

Du kommer också ha kontor centralt i stan (men möjligheten att jobba hemifrån finns såklart), och ha chansen att växa inom bolaget. Som konsult på TNG kommer du få möjlighet att ta del av våra förmåner, ha en dedikerad konsultchef samt givetvis omfattas av kollektivavtal.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I din roll inom Ordersupport kommer du att:

Det systemet du kommer att jobba i är IFS.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att jobba som konsult via TNG och uppdraget kommer börja omgående med vanliga kontorstider (måndag-fredag). Start är så snart som möjligt och uppdraget kommer att löpa på till och med slutet av augusti - med möjlighet till förlängning därefter.

VEM ÄR DU?

För att passa i rollen inom Ordersupport tror vi att du:

Har du dessutom vana av just e-handel och har jobbat inom dagligvaruhandeln är det såklart ett stort plus! Som person tror vi att du, förutom att vara en serviceperson ut i fingerspetsarna, också är analytisk lagd och gillar att hitta lösningen till komplexa problem.

Alla lediga jobb