TNG
Performance/Verksamhetsutvecklare till Transdev

Performance/Verksamhetsutvecklare till Transdev

Nu söker vi två Performance / verksamhetsutvecklare med möjlighet till plats i lednings- och styrgrupper till Transdev

Arbetsgivare Transdev
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-12-18
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Flextid Flextid
Ny Teknik Ny Teknik
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Hendrik Christiansson
Vi anonymiserar ditt namn eftersom det inte säger något om din framtida arbetsprestation.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Hendrik Christiansson

070-9378702

Nu söker vi två Performance / verksamhetsutvecklare med möjlighet till plats i lednings- och styrgrupper till Transdev

Har du arbetat med verksamhetsutveckling och vill få nya utmaningar i en internationell koncern? Har du en bakgrund som managementkonsult men vill nu ha en roll i ett större bolag och del i ledningsgrupp? Nu förstärker Transdev med två verksamhetsutvecklare till sin Performance-avdelning, välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som verksamhetsutvecklare på Transdev kommer du till ett internationellt bolag med god lönsamhet och som verkligen satsar på sin personal. Din roll blir central i företagets strävan mot att ständigt förbättra verksamheten. Du kommer få möjlighet att genomföra verksamhetsförbättringar inom bolagets alla delar och beroende på uppdrag och din egna erfarenhet även sitta med i ledningsgrupp. 

Transdev arbetar ständigt med att ligga i framkant vad gäller teknikplattformar, arbetssätt och metodik. De satsar mycket tid och resurser på medarbetarnas kompetensutveckling och erbjuder kompetensutbyte inom gruppen, studiebesök och kurser både inom Sverige och i flera av de andra 20 länderna koncernen verkar i. Det finns även mycket goda möjligheter att på sikt växa inom bolaget, både nationellt och internationellt.

Som verksamhetsutvecklare på Performanceavdelningen får du en roll i en spännande bransch som dessutom fyller en viktig samhällsfunktion. Transdev är ett Mobilitetsföretag med en uttalad ambition att vara ett trafikföretag som driver utvecklingen i branschen och arbetar aktivt med hållbara lösningar samt för att öka användandet av kollektivtrafik. Transdevs värderingar handling, ansvar, nytänkande och samspel styr deras vardag och du kommer bli en viktig del i det arbetet.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Din uppgift som Performance/verksamhetsutvecklare är att ansvara för tilldelade affärsområden inom Transdevkoncernen där du tillsammans med kollegor på olika nivåer driver effektiviserings- och förändringsarbetet framåt för att nå uppsatta mål. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar bland annat:

  • planering och målsättning
  • måluppföljning
  • identifiera förbättringsåtgärder
  • implementera förändringar
  • agera stöd till affärsområdeschefer/produktägare
  • utvärdering av prestationer
  • utbyta erfarenheter med Performance/verksamhetsutvecklare i andra länder för att skapa best case
  • löpande rapportering till ledningsgrupp och andra intressenter gällande nuläge och förbättringsåtgärder


Områden som du kommer att följa upp och stödja verksamheten med att införa kan exempelvis vara uppföljning av smart körning, processutveckling, KPI-baserat förbättringsarbete, spridande av best practices mellan olika avtal/kontakt och förändringsledning.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid med möjlighet till flextid och startar när rätt personer kan vara på plats. Tjänsten utgår från Transdevs huvudkontor i Bromma på promenadavstånd till tvärbanan och pendel- och tunnelbanestationen i Sundbyberg.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som troligen har en högre akademisk utbildning och jobbat med Performance Management, antingen på ett konsultbolag eller i en större organisation och känner nu att det är dags att testa dina erfarenheter i en ny miljö. Du har god analytisk förmåga och gillar att förstå verksamheter för att hitta rätt verktyg och nå bättre lönsamhet. Du har även god förståelse för teknik och samspelet med människor och drivs av att se effekten av förändringar.

Eftersom det finns möjlighet att du kommer att sitta i ledningsgrupp och ansvara för uppföljning och rapportering är du en god kommunikatör och kan hålla presentationer inför högre ledning. Som person är du analytisk och resultatorienterad samt tar egna initiativ och ansvar.

Transdev

Transdev

Transdev ger människor frihet att resa när de vill och hur de vill. Vi förenar människor och knyter samman samhällen. Det gör vi genom att driva persontrafik och skapa integrerade transportlösningar över hela världen. Dagligen möjliggör vi över 10 miljoner miljövänliga, effektiva och smidiga resor. Det är vi stolta över. Vi eftersträvar långsiktiga partnerskap med trafikmyndigheter och företag, samt en strävan mot de säkraste och mest innovativa transportlösningarna. Vi är ett engagerat team som hjälper människor genom att möjliggöra mobilitet. Vår vision är ett samhälle där alla - alltid och överallt - ska ha tillgång till de bästa transportlösningarna. Transdev Sverige ingår i den internationella koncernen Transdev med verksamhet i 19 länder världen över. Tack vare detta kan vi förena global expertis med lokal erfarenhet och kunskap. Inom Transdev finns ett stort engagemang för att skapa en säker och modern persontrafik anpassad efter de lokala behoven. Företaget deltar i en rad olika utvecklings- och forskningsprojekt och driver även egna projekt för att utveckla framtidens kollektivtrafik. Välkommen ombord på ”vår resa – inspirerad av dig”.

Arbetsgivare Transdev
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-12-18
Hendrik Christiansson
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Hendrik Christiansson

070-9378702

Räkna ut avståndet till jobbet

Fredsforsstigen 22, Stockholm