TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Personal / resursplanerare till logistikbranschen

Har du intresse av att samordna och säkerställa personal / resurser?

Trivs du i ett arbete med mycket kontakter där du får använda din kommunikativa förmåga? Då kan du vara den personalplanerare vi nu söker för uppdrag hos ett spännande företag i länet. Uppdraget beräknas starta omgående och det finns stora möjligheter att tjänsten på sikt övergår i anställning hos kund.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du möjligheten att utveckla din kompetens och växa i en väletablerad organisation inom logistik. Du kommer att arbeta tillsammans med ett team av erfarna kollegor.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som personalplanerare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är kontorstider, måndag till fredag. Planerad start är så snart som möjligt. Uppdraget är ett hyr-först uppdrag, vilket innebär att anställningen inledningsvis är hos TNG med stora möjligheter till övergång i anställning hos kundföretaget på sikt.

Som konsult via oss arbetar du tryggt med kollektivavtal, försäkringar och självklart friskvårdsbidrag.

VEM ÄR DU?

Då arbetet innebär mycket kontakter och samverkan söker vi dig som är lyhörd, har god förmåga att samarbeta och kommunicera. Du är driven, flexibel och har god prioriteringsförmåga eftersom arbetet ställer krav på självständighet och ett strukturerat arbetssätt. 

För att lyckas i rollen har du goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift samt goda kunskaper i Office-paketet. Det är meriterande om du har kunskaper om arbetsrättsliga lagar och avtal, framförallt avseende arbetstidsregler. 

Alla lediga jobb