TNG
Personalplanerare till Flygbussarna i City

Personalplanerare till Flygbussarna i City

Nu söker vi en Personalplanerare till Flygbussarna i Stockholm

Arbetsgivare Flygbussarna
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-09-21
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Friskvård Friskvård
Centralt kontor Centralt kontor
Parkering Parkering
Hendrik Christiansson
Följ din ansökan så att du får uppleva hur en fördomsfri rekrytering ska gå till. På riktigt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Hendrik Christiansson

070-9378702

Nu söker vi en Personalplanerare till Flygbussarna i Stockholm

Är du en duktig planerare / koordinator och gillar samtidigt att ha mycket sociala kontakter med kollegorna? Är du en god kommunikatör och bra på att skapa förtroende inom bolaget? Vill du vara en del av ett marknadsledande företag och arbeta för hållbarhet och effektivitet? Som Personalplanerare på Flygbussarna välkomnas du till ett företag med god familjär stämning där din personliga utveckling i organisationen aktivt uppmuntras.

Vi intervjuar löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som planerare hos Flygbussarna kommer du ansvara för att optimera personalplaneringen både på kort och lång sikt av bolagets förare och värdar för att skapa välplanerade scheman som sedan dina kollegor på trafikledningen tar över för dagplanering. Du kommer att jobba i nära samarbete med en senior kollega som kommer ge dig en god introduktion. Flygbussarna tillhör en större internationell koncern, Transdev, med stora finansiella muskler, vilket i sin tur skapar goda möjligheter till personlig utveckling.

Flygbussarna har ett starkt varumärke och ett gott rykte inom branschen. Du kommer till en familjär företagskultur där förarna är väldigt nöjda med bolaget som arbetsgivare vilket återspeglas i långa anställningstider samt höga NPS-värden från förarna i de nöjdhetsmätningar som genomförs regelbundet. Nöjda medarbetare ger dessutom nöjda kunder vilket de höga betygen från Tripadvisor, Evimetrix och ServiceScore visar.

På Flygbussarna satsar man på sin personal. Det erbjuds interna ledarskapsutbildningar samt en planerarutbildning som sträcker sig under ett års tid tillsammans med kollegor från Transdev-koncernen. Du kommer arbeta på Flygbussarnas huvudkontor i centrala Stockholm med tillgång till gratis gym och fri parkering. Flygbussarna har kollektivavtal och du kommer erbjudas en marknadsmässig lön med förmåner.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Det övergripande målet för Personalplaneraren är att planera och säkerställa att alla körpass tillsätts av förare inom tilldelat område och att tillsättning av personal sker på ett rättvist, optimalt och effektivt sätt. Du har många kontaktytor både internt och externt för att hjälpa dig med uppgiften. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat vara att:

  • Säkerställa att alla lagar om kör- och vilotider följs
  • Besluta om ledighet för förarna inom ditt ansvarsområde
  • Optimering av dagplaneringen, så som resursutnyttjandet avseende personal, egna bussar, lejda resurser samt följer de ekonomiska mål och ramar som ställs
  • Att de ekonomiska ramarna för personalkostnader inte avviker från budget
  • Följa upp undertid och övertid samt besluta om ledighet för förarna inom ditt ansvarsområde
  • Delta i personalbehovsplaneringen både kortsiktigt och långsiktigt samt medverka i förändringar som påverkar personalen
  • Framställa scheman för tilldelat ansvarsområde samt i samråd med kollegor säkerställa att de är rätt mängd resurser på plats
  • Fungera som kontaktperson mot trafikledningen samt att månadsvis säkerställa att ersättning i form av bonus är korrekt
  • Levererar personalprognosstatistik på vecko- och månadsbasis
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Jobbet innebär mycket personliga kontakter med så väl trafiknära personal som kollegor inom de andra avdelningarna och du kommer ha en viktig roll i förarnas vardag. Flygbussarna är en platt organisation med korta beslutsvägar vilket innebär goda möjligheter att påverka ditt eget arbete.

Du utgår från Flygbussarnas huvudkontor på Klarabergsviadukten vid Centralstationen i Stockholm. Tjänsten är på heltid och du jobbar kontorstider med viss möjlighet till flextid. Tjänsten startar så snart rätt person kan vara på plats.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av planering och koordinering, gärna inom kollektivtrafik. Du är lösningsfokuserad och har god förmåga att prioritera rätt. Då rollen innebär många interna och externa kontaktytor, som med förare, värdar, platschefer, driftplanerare samt med trafikledningen ser vi att du har god kommunikativ förmåga och är relationsskapande. Som person gillar du att ha helhetsperspektiv samt är serviceinriktad med en god förmåga att vara effektiv i ditt arbete.

Flygbussarna

Flygbussarna

Flygbussarna Airport Coaches bildades 1989 och bedriver trafik till och från flygplatserna Arlanda, Bromma, Skavsta, Västerås, Malmö, Visby och Landvetter samt tre färjelägen. Ledorden handling, ansvar, nytänkande och samspel genomsyrar verksamhetens alla delar för att jobba mot visionen att skapa ett hållbart samhälle där den gemensamma resan är det självklara valet.

Hos oss finns stora möjligheter att utvecklas i din yrkesroll, oavsett om du jobbar som förare, värd eller tjänsteperson. Att arbeta på Flygbussarna innebär att du blir en del av ett professionellt och positivt team där nytänkande och utveckling är ledstjärnor. På Flygbussarna är beslutsvägarna korta och möjligheterna stora att sätta avtryck och att bidra med nya idéer.

Välkommen att följa med på vår resa!

Arbetsgivare Flygbussarna
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-09-21
Hendrik Christiansson
Hos oss söker du jobb utan personligt brev, ålder eller bild – fördomsfritt helt enkelt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Hendrik Christiansson

070-9378702

Räkna ut avståndet till jobbet

Klarabergsviadukten 72