TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Planerare till Quant Service i Örebro

För rekrytering till Quant Service Sweden AB söker vi på TNG Tech en planerare inom underhåll.

En roll för dig som trivs med att planera, koordinera och leda andra. Vill du arbeta kundnära på ett internationellt företag som är världsledande inom underhåll? Då kan detta vara tjänsten för dig. Till Quant i Örebro söker vi dig som vill ansvara och driva planeringen i tätt samarbete med vår kund och kollegor.

Välkommen med din ansökan!

Bli en ”Quantare” och gör skillnad för våra kunder genom högt säkerhetstänk, god service och underhåll i världsklass!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen arbetar du tätt tillsammans med vår kund Lantmännen Unibake, våra leverantörer, vår egen personal på enheten samt andra specialister inom företaget. Vi erbjuder dig en spännande och utmanande roll med stora möjligheter att vara med och påverka både på kort och lång sikt. 

Hos Quant får du arbeta i ett modernt företag som skapar möjligheter tillsammans med sina kunder. Som anställd på Quant erbjuds du en roll där du får möjlighet att utvecklas inom underhållsområdet. Du får också rad förmåner i form av friskvård, upphandlade erbjudanden och unika försäkringar.

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen är du en del av organisationen som ansvarar för att planera, leda och fördela arbetet i nära samarbete med beredningsfunktionen. 

I rollen planerar, koordinerar och leder du arbetet och resurserna på ett optimalt sätt. Du arbetar strukturerat och har en strategi för att kunna skapa ett högpresterande arbetslag med förutsättningar att göra ett förstklassigt arbete. I de förbättringsprojekt du driver ansvarar du för genomförandet och är den som håller kontakten med underleverantörer.

Du ansvarar och är drivande i planeringen av det förebyggande och avhjälpande underhållsarbetet. Du kommer också vara med att utveckla vår planeringsfunktion. 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du blir en del av Quants underhållsavdelning i Örebro, där vi driver hela underhållet hos vår kund Lantmännen Unibake (Korvbrödsbagaren). Quant har med sin breda kompetens i uppdrag att underhålla och förbättra produktionsanläggningen. Du ingår i ett team om cirka 20 medarbetare. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom området och med bakgrund inom underhåll.  Sannolikt har du en bred teknisk kompetens och ett stort intresse för modernt underhåll.

Då tjänsten innebär kontakt med såväl medarbetare som leverantörer utomlands talar och skriver du svenska och engelska obehindrat. Du har goda IT-kunskaper och är en van användare av underhållssystem.

Som person är du strukturerad, resultatorienterad och systematisk. Du samarbetar effektivt med andra och delar gärna med dig av kunskaper, erfarenheter och information samt stödjer dina medarbetare och kollegor när det uppstår problem. Vidare är du ambitiös, analytisk och trivs med att utvecklas i din yrkesroll.

Alla lediga jobb