TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Planeringschef för Mantenas Öresundstågsleverans

Rutinerad Planeringschef till Mantenas depå för underhåll av Öresundstågen i Hässleholm sökes!

Mantena har fått förtroendet att utföra underhåll av fordon i Öresundstågstrafiken från december 2020. I samband med Mantenas etablering av verksamheten i ett av Nordens största underhållsavtal behöver vi nu förstärka vår organisation med kompetens och erfarenhet med en rekrytering av en Planeringschef. Är du den vi letar efter? Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som Planeringschef på Mantena så erbjuds du spännande och varierande uppgifter i en kompetent, högpresterande och professionell miljö.

Öresundståg är det gemensamma tågsystemet mellan Sverige och Danmark för trafikering av tåg över Öresundsbron. Årligen görs över 25 miljoner resor med Öresundstågen i Sverige. Trafiken på den svenska delen upphandlades under 2019 och tilldelades SJ som operatör och Mantena som underhållare för en 8-års period med möjlighet till ytterligare 2 års förlängning. Trafiken utförs med 111 tre-vagnars motorvagnar av typen X31 som tillsammans producerar 27,5 miljoner fordonskilometer per år.
Depån i Hässleholm färdigställd under 2020 och tillgodoser allt behov av underhåll för samtliga 111 fordon i Öresundstågssystemet.

6 v semester
6 v semester
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Betald mobil
Betald mobil
Friskvård
Friskvård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Planeringschefen rapporterar till koncernens chef för planering och till Fleet Manager i Avtalet. Befattningen har ansvar för kortsiktig och långsiktig planering av Öresundståg. Planeringschefen skall utöver att leda Plan-avdelningen för Öresundståg också ansvara för strategisk planering och produktionsstyrning av fordon och depå. Detta blir en viktig del i att utveckla Öresundståg till det ledande tågsystemet i Norden.

VEM ÄR DU?

Rätt person för tjänsten kommer inte nödvändigtvis från vår bransch utan vi ser främst att du har intresset samt en stark erfarenhet av strategisk planering och produktionsstyrning inom relevant närliggande fordonstekniskt område.

Du har:

Personliga egenskaper som krävs för att kunna utföra jobbet:

Alla lediga jobb