TNG
Planeringschef till Transdev i Stockholm

Planeringschef till Transdev i Stockholm

Transdev i Stockholm söker en Planeringschef för affärsområde Nord

Arbetsgivare Transdev
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-09-26
Centralt kontor Centralt kontor
6 v semester 6 v semester
Friskvård Friskvård
Företags&shyhälsovård Företags­hälsovård
Hendrik Christiansson
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Hendrik Christiansson

070-9378702

Transdev i Stockholm söker en Planeringschef för affärsområde Nord

Känner du dig trygg i din roll som chef och gillar en mix av att arbetsleda och utveckla personal? Har du erfarenhet av verksamheter med stora flöden där god planering är a och o? Transdev i Stockholm söker nu en Planeringschef till affärsområde Nord - välkommen in med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Planeringschef på Transdev kommer du till ett ett internationellt bolag som visar goda siffror resultatmässigt och som verkligen satsar på sin personal. Din roll blir en central del i företaget och du kommer sitta med i ledningsgruppen för affärsområde Nord som täcker hela Stockholmsområdet och sträcker sig ända upp till Hemavan i Norr. Rollen kommer innebära att du är chef för flera olika områden som inkluderar planering för buss-, tåg- och båttrafik.

Transdev försöker hela tiden ligga i framkant vad gäller den senaste tekniken och metodiken och satsar mycket tid och resurser på medarbetarnas kompetensutveckling och erbjuder studiebesök och kurser både inom Sverige och några av de andra 20 länderna koncernen verkar i. Det finns även goda möjligheter att på sikt växa inom bolaget, både nationellt och internationellt.

Som planeringschef får du en roll i en spännande bransch som dessutom fyller en viktig samhällsfunktion. Transdev är ett företag med en uttalad ambition att vara ett trafikföretag som driver utvecklingen i branschen och arbetar aktivt med hållbara lösningar för att öka kollektivtrafiken. Deras värderingar handling, ansvar, nytänkande och samspel styr deras vardag och du blir en viktig resurs i det arbetet.

Du erbjuds en marknadsmässig lön med ett generöst förmånspaket som inkluderar pensionplan enligt ITP. Du får även ett gruppförsäkringspaket, Rikskortet, ett årligt friskvårdsbidrag samt har ledig halvdag innan röd dag. Transdev anordnar jul- och sommarfester, subventionerad massage och parkering vid kontoret samt flera andra trivselaktiviteter.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I din roll som Planeringschef kommer du ha det övergripande ansvaret över trafikplanerna, en grupp som sitter utspridda runt om i norra Sverige och arbetar med att planera nya och existerande tidtabeller för buss-, tåg- och båttrafik. Du kommer även att säkerställa, utveckla och leda förändringsarbete på längre sikt.

Dina arbetsuppgifter innebär bland annat att:

  • ge stöd och support till planeringsgruppen, t.ex. genom att se till att kommunikationen mellan affärsområdeschef och trafikplanerare fungerar, ha kontinuerlig dialog med trafikhuvudmän samt övriga externa och interna intressenter
  • driva planeringsteamet för att säkerställa effektiva trafiklösningar och därigenom direkt bidra till lönsamheten inom affärsområdet
  • säkerställa att tilldelade uppgifter levereras på rätt sätt och vid rätt tidpunkt
  • agera stöd och rådgivare i planeringssystemfrågor
  • tillse att utbildningar genomförs för nya planerare i planeringssystem samt tillse att ge kompletterande utbildning vid behov
  • stärka konkurrenskraften genom att följa upp och föreslå förbättringar utifrån nuvarande lagar och avtal
  • aktivt arbeta med att leda utveckling av mål, strategier, styrning och uppföljning inom planeringsarbetet
  • aktivt bidra med din kompetens vid anbudsförfaranden

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid med möjlighet till flextid och startar när rätt person kan vara på plats. Kontoret ligger i trevliga lokaler i Bromma med närhet till kollektivtrafik. Det förekommer en del resor i jobbet för att kunna besöka och följa upp medarbetarna som sitter i olika delar av norra Sverige, från Stockholmsområdet ända upp till Hemavan. Resorna kommer dock att oftast innebära att vara borta över dagen.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

I din roll som Planeringschef är det viktigt att du är en god kommunikatör och förhandlare eftersom du kontinuerligt kommer att kommunicera och förhandla med allt ifrån affärsområdeschefer, trafikhuvudmän och fack. Din resultatorientering och din förmåga att se långsiktiga lösningar kommer vara vitala för organisationen. Vi tror du haft en roll som chef eller teamledare i en verksamhet där planering av mer komplex verksamhet varit central. Du pratar och skriver svenska och engelska flytande.

För att trivas i rollen som Planeringschef tror vi att du har ett genuint intresse för personal och är en person som gillar att nätverka både internt och externt. Du har goda ledaregenskaper och kan motivera personal även på distans. Du har ett stort intresse för hur stora mängder data så som runt kollektivtrafik och tidtabeller hanteras för att uppnå bästa resultat. Vidare gillar du att att leda strategiska projekt mellan olika delar i företaget för att nå högre lönsamhet.

Transdev

Transdev

...,Transdev ger människor frihet att resa när de vill och hur de vill. Vi förenar människor och knyter samman samhällen. Det gör vi genom att driva persontrafik och skapa integrerade transportlösningar över hela världen. Dagligen möjliggör vi över 10 miljoner miljövänliga, effektiva och smidiga resor. Det är vi stolta över. Vi eftersträvar långsiktiga partnerskap med trafikmyndigheter och företag, samt en strävan mot de säkraste och mest innovativa transportlösningarna. Vi är ett engagerat team som hjälper människor genom att möjliggöra mobilitet. Vår vision är ett samhälle där alla - alltid och överallt - ska ha tillgång till de bästa transportlösningarna. Transdev Sverige ingår i den internationella koncernen Transdev med verksamhet i 19 länder världen över. Tack vare detta kan vi förena global expertis med lokal erfarenhet och kunskap. Inom Transdev finns ett stort engagemang för att skapa en säker och modern persontrafik anpassad efter de lokala behoven. Företaget deltar i en rad olika utvecklings- och forskningsprojekt och driver även egna projekt för att utveckla framtidens kollektivtrafik. Välkommen ombord på ”vår resa – inspirerad av dig”.

Arbetsgivare Transdev
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-09-26
Hendrik Christiansson
Vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Hendrik Christiansson

070-9378702

Räkna ut avståndet till jobbet

Fredsforsstigen 22, Bromma