TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Planeringschef tilll Transdev i Stockholm

Transdev i Stockholm söker en Planeringschef för affärsområdet Buss.

Känner du dig trygg i din roll som chef och vill testa en ny bransch? Kanske har du ledarerfarenhet inom transport eller logistik sedan tidigare? Transdev i Stockholm söker nu en Planeringschef till affärsområde Buss - välkommen in med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Planeringschef för affärsområdet Buss på Transdev kommer du till ett ett internationellt bolag som visar goda siffror resultatmässigt och som verkligen satsar på sin personal. Din roll blir en central del i företaget och du kommer sitta med i ledningsgruppen för affärsområdet Buss och arbeta aktivt i utvecklingen av mål, strategier, styrning och uppföljning.

Transdev försöker hela tiden ligga i framkant vad gäller den senaste tekniken och metodiken och satsar mycket tid och resurser på medarbetarnas kompetensutveckling och erbjuder studiebesök och kurser både inom Sverige och några av de andra 20 länderna koncernen verkar i. Det finns även goda möjligheter att på sikt växa inom bolaget, både nationellt och internationellt.

Som planeringschef på Transdev får du en roll i en spännande bransch som dessutom fyller en viktig samhällsfunktion. Transdev är ett företag med en uttalad ambition att vara ett trafikföretag som driver utvecklingen i branschen och arbetar aktivt med hållbara lösningar för att öka kollektivtrafiken. Deras värderingar handling, ansvar, nytänkande och samspel styr deras vardag och du blir en viktig resurs i det arbetet.

Du erbjuds en marknadsmässig lön med ett generöst förmånspaket som inkluderar pensionplan enligt ITP. Du får även ett gruppförsäkringspaket, Rikskortet, ett årligt friskvårdsbidrag samt har ledig halvdag innan röd dag. Transdev anordnar jul- och sommarfester, subventionerad massage och parkering vid kontoret samt flera andra trivselaktiviteter.

Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
6 v semester
6 v semester
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I din roll som Planeringschef kommer du ha det övergripande ansvaret över trafikplanerna, en grupp på 12 personer som sitter utspridda runt om i Sverige och arbetar med att planera nya och existerande tidtabeller. Du kommer även att säkerställa, utveckla och driva igenom förändringsarbete på längre sikt. 

Dina arbetsuppgifterinnebär bland annat att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid med möjlighet till flextid och startar när rätt person kan vara på plats. Kontoret ligger i trevliga lokaler i Bromma med närhet till kollektivtrafik. Det förekommer en hel del resor i jobbet för att kunna besöka och följa upp medarbetarna som sitter i olika delar av Sverige, från Umeå i norr till Malmö söder.

VEM ÄR DU?

I din roll som Planeringschef är det viktigt att du är en god kommunikatör och förhandlare eftersom du kontinuerligt kommer att kommunicera och förhandla med allt ifrån affärsområdeschefer, trafikhuvudmän och fack. Din resultatorientering och din förmåga att se långsiktiga lösningar kommer vara vitala för organisationen. Vi tror du haft en roll som chef eller teamledare i en verksamhet där planering av mer komplex verksamhet varit central. Du pratar och skriver svenska och engelska flytande.

För att trivas i rollen som Planeringschef tror vi att du har ett genuint intresse för personal och är en person som gillar att nätverka både internt och externt. Du har goda ledaregenskaper och kan motivera personal även på distans. Vidare tror vi att du är analytiskt lagd och känner en nyfikenhet och entusiasm för branschen du kommer verka i. 

Alla lediga jobb