TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Platschef till Snälltåget

Serviceinriktad Platschef region norr till Snälltåget i Stockholm

Är du en ledare med stark serviceorientering som tycker om att coacha andra? Vill du vara chefen som inspirerar och lyfter din personal att utvecklas till sin fulla potential? Då erbjuder vi dig tjänsten som Platschef region norr på Snälltåget i Stockholm!

Varmt välkommen in med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi kan erbjuda dig en trivsam arbetsplats i en händelserik miljö med hjälpsamma kollegor. I rollen som Platschef får du möjlighet att påverka hur Snälltåget som varumärke upplevs både internt och externt. Du kommer arbeta på ett företag där handling, ansvar, nytänkande och samspel är ledord. På Snälltåget blir du delaktig i en gemenskap som genomsyras av öppenhet och handlingskraft. Vi vill leverera det bästa möjliga för våra kunder men inte glömma bort att ha roligt under resans gång.

6 v semester
6 v semester
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Centralt kontor
Centralt kontor
Lunchförmån
Lunchförmån

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Platschef med ansvar för region Norr vid Snälltåget ansvarar du för att leda, motivera, utveckla och följa upp dina medarbetare (ombordpersonal och lokförare) med fokus på värderingar och kundservice. Du säkerställer att din personal arbetar enligt Snälltågets värderingar, att säkerhets- och arbetsmiljöarbetet bedrivs enligt gällande lagstiftning, interna riktlinjer och policys genom löpande uppföljning.

Utöver att bedriva ett aktivt och nära ledarskap så har du som Platschef region Norr även ansvar för att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Huvudkontoret för Snälltåget är placerat i Malmö där du också finner din chef samt kollega med motsvarande roll för region syd. Resor till framförallt huvudkontoret kommer således att förekomma, mer frekvent under den inledande delen av anställningen. Du utgår ifrån Stockholm och kommer att ha ansvar för den ombordpersonal och de lokförare som utgår från Linköping, Stockholm och Östersund, vilket idag är ett 30-tal medarbetare.

VEM ÄR DU?

Då verksamheten löpande behöver anpassas till de krav och förväntningar marknaden ställer är det viktigt för oss att du är kommersiellt orienterad och att du förespråkar en hög servicenivå i allt vi levererar. Du är en stark kommunikatör och ser möjligheter. Kontinuerligt förändringsarbete är något du trivs med. Vi ser även att du är av en person av flexibel och prestigelös natur.

Vi söker dig som har:

Alla lediga jobb