TNG
Platschef på Fitness24Seven i Sundsvall

Platschef på Fitness24Seven i Sundsvall

Fitness24Seven söker nu en Platsansvarig till deras gymanläggning i Sundsvall som vill jobba både operativt och strategiskt.

Uppdragsgivare Fitness24Seven
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2019-07-14
Bonus Bonus
Friskvård Friskvård
Gratis träning Gratis träning
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Cilla Lennér
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Cilla Lennér

0736790621

Fitness24Seven söker nu en Platsansvarig till deras gymanläggning i Sundsvall som vill jobba både operativt och strategiskt.

Fitness24Seven i Sundsvall söker nu en platschef på heltid till sin gymanläggning i Sundsvall Centrum. Är du intresserad av träning och hälsa? Gillar du service och försäljning och vill jobba i en roll med mycket eget ansvar? Har du tidigare erfarenhet av personalansvar och är redo att axla rollen som Platschef på Fitness24Seven? Nu söker vi efter dig som vill ta dig ann rollen att utveckla anläggningen i Sundsvall Centrum. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Platschef på Fitness24Seven i Sundsvall Centrum får du vara en del av Sveriges mest snabbväxande gymkedja där alla är välkomna. Här får du vara med på en spännande resa mot deras nya Gym 2.0.

I rollen som Platschef kommer du att jobba i en varierande roll där du har ett helhetsansvar för en av Fitness24Sevens större gymanläggningar. Detta innebär att du får leda och coacha dina medarbetare till att leverera service på högsta nivå till Fitness24Sevens medlemmar. Här får du dels arbeta med planering för anläggningen samtidigt som du jobbar operativt där du bemöter och hjälper medlemmarna.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som platschef på anläggningen i Sundsvall Centrum kommer du att:

Ha personalansvar för medarbetarna på anläggningen
Leda och coacha medarbetare
Bemöta och välkomna medlemmarna för att bygga relation
Ha budgetansvar för anläggning
Sköta administration
Sköta schemaläggning av personal och de personliga tränarna
Sätta upp och jobba mot målen för anläggningen
Ansvara för inköp
Utveckla anläggningens gruppträning

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Under dina arbetspass kommer att jobba tillsammans med flera kollegor som du har personalansvar över. Tjänsten är heltid med arbetstider måndag till torsdag 12.15 - 20.15, varannan fredag 12.15 - 18.15 och varannan lördag 09.15 - 16.15. Tänkt start är omgående. Du kommer att få gå en introduktionsutbildning vilket ger dig en bra grund för rollen som Platschef.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker efter dig som har tidigare erfarenhet av att leda andra människor där du haft personalansvar. För att kunna leda och coacha dina medarbetare ser vi att du är trygg i ditt ledarskap och har en god förmåga att bygga relationer. Du jobbar effektivt organiserat och självständigt då du har ansvar för att gymanläggningen skall fungera. Du har en god förmåga att anpassa dig efter alla typer av människor, både när det gäller dina egna medarbetare, men även för att medlemmarna ska känna sig bekväma och välkomna. Har du tidigare erfarenheter av gruppträning är det meriterande.

Vi ser att du behärskar svenska flytande i tal och skrift och har en god förståelse för engelska i tal och skrift.

Fitness24Seven

Fitness24Seven

Fitness24Seven är en av världens snabbast växande gymkedjor och riktar sig till den vanliga motionären som tycker att kvalitativ träning inte skall kosta en förmögenhet. På drygt tio år har de gått från att ha ett enda gym i Malmö till att ha över 230 anläggningar i 6 länder på 3 olika kontinenter. Som medlem på Fitness24Seven har du tillgång till alla anläggningar, i alla länder, dygnet runt. Dessutom ingår gruppträning och det finns även separat avdelning för tjejer. Fitness24Seven har ett stort fokus kring CSR och arbetar bland annat mot organisationer som SOS-barnbyar. Värderingarna som genomsyrar företaget är long-term thinking, on the customers’ terms, learning organisation, cooperation makes the team and social responsibility.

Uppdragsgivare Fitness24Seven
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-07-14
Cilla Lennér
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Cilla Lennér

0736790621

Räkna ut avståndet till jobbet

Sjögatan 23 Sundsvall