TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Platschef på Fitness24Seven i Sundsvall

Fitness24Seven söker nu en Platsansvarig till deras gymanläggning i Sundsvall som vill jobba både operativt och strategiskt.

Fitness24Seven i Sundsvall söker nu en platschef på heltid till sin gymanläggning i Sundsvall Centrum. Är du intresserad av träning och hälsa? Gillar du service och försäljning och vill jobba i en roll med mycket eget ansvar? Har du tidigare erfarenhet av personalansvar och är redo att axla rollen som Platschef på Fitness24Seven? Nu söker vi efter dig som vill ta dig ann rollen att utveckla anläggningen i Sundsvall Centrum. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Platschef på Fitness24Seven i Sundsvall Centrum får du vara en del av Sveriges mest snabbväxande gymkedja där alla är välkomna. Här får du vara med på en spännande resa mot deras nya Gym 2.0.

I rollen som Platschef kommer du att jobba i en varierande roll där du har ett helhetsansvar för en av Fitness24Sevens större gymanläggningar. Detta innebär att du får leda och coacha dina medarbetare till att leverera service på högsta nivå till Fitness24Sevens medlemmar. Här får du dels arbeta med planering för anläggningen samtidigt som du jobbar operativt där du bemöter och hjälper medlemmarna.

Bonus
Bonus
Friskvård
Friskvård
Gratis träning
Gratis träning
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som platschef på anläggningen i Sundsvall Centrum kommer du att:

Ha personalansvar för medarbetarna på anläggningen
Leda och coacha medarbetare
Bemöta och välkomna medlemmarna för att bygga relation
Ha budgetansvar för anläggning
Sköta administration
Sköta schemaläggning av personal och de personliga tränarna
Sätta upp och jobba mot målen för anläggningen
Ansvara för inköp
Utveckla anläggningens gruppträning

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Under dina arbetspass kommer att jobba tillsammans med flera kollegor som du har personalansvar över. Tjänsten är heltid med arbetstider måndag till torsdag 12.15 - 20.15, varannan fredag 12.15 - 18.15 och varannan lördag 09.15 - 16.15. Tänkt start är omgående. Du kommer att få gå en introduktionsutbildning vilket ger dig en bra grund för rollen som Platschef.

VEM ÄR DU?

Vi söker efter dig som har tidigare erfarenhet av att leda andra människor där du haft personalansvar. För att kunna leda och coacha dina medarbetare ser vi att du är trygg i ditt ledarskap och har en god förmåga att bygga relationer. Du jobbar effektivt organiserat och självständigt då du har ansvar för att gymanläggningen skall fungera. Du har en god förmåga att anpassa dig efter alla typer av människor, både när det gäller dina egna medarbetare, men även för att medlemmarna ska känna sig bekväma och välkomna. Har du tidigare erfarenheter av gruppträning är det meriterande.

Vi ser att du behärskar svenska flytande i tal och skrift och har en god förståelse för engelska i tal och skrift.

Alla lediga jobb