TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Platschef till Euromaint, Arbetsmaskiner

Euromaint söker en affärs- och kundorienterad Platschef till depån i Hammarby

Lockas du av en verksamhetsnära tjänst i en platt och kundnära organisation? Har du tidigare erfarenhet som ledare och trivs med att leda och utveckla andra samt har kunskaper i Lean Production? Euromaint söker just nu en teknikkunnig Platschef till depån Hammarby och affärsenheten Arbetsmaskiner.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du erbjöds möjligheten att arbeta på ett växande företag där du tillsammans med dina medarbetare arbetar med teknik och underhåll i framkant. I din roll kommer du få möjlighet att påverka enhetens operativa och strategiska arbete och kombinera ditt starka intresse för teknik med ledarskap. Som Platschef ansvarar du för enhetens verksamhet och driver och utvecklar arbetet framåt med fokus på leverans och kvalité.

Välkommen till ett företag som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst på kvalificerat underhållsarbete.

6 v semester
6 v semester
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I din roll som Platschef är planering den mest vitala delen i den dagliga produktionen. Dina arbetsuppgifter innefattar:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som platschef kommer du ansvara för 11 kompetenta och rutinerade medarbetare. Du arbetar verksamhetsnära och utvecklar enheten på ett affärsmässigt sätt genom att ha starkt kundfokus och förståelse för verksamhetens behov och utveckling. Du rapporterar till Affärsenhetschefen i Åmål. Du kommer att vara placerad på depån i Hammarby i fräscha och moderna lokaler. 

Rollen är på heltid med start enligt överenskommelse.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning och flerårig erfarenhet som ledare, gärna från teknikintensiv verksamhet. Du har sannolikt tidigare haft eget budget- och resultatansvar, är van vid uppföljningar av nyckeltal, mätningar och rapporter samt har goda kunskaper inom Lean Production. 

Som person har du en god ledarskapsförmåga och är duktig på att coacha och utveckla genom delegering. Som person är du inkluderande, uppmuntrande och ser personalen som företagets främsta resurs. Du är ansvarsfull, handlingskraftig och uppnår resultat med hög kvalité. Vi söker en modig, engagerad och förtroendeingivande ledare med stort medarbetarfokus samt en stark vilja och drivkraft att motivera medarbetarna och utveckla verksamheten.

Alla lediga jobb