TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Platschef till Euromaint i Gävle

Nu har vi en intressant roll för dig som vill ha fullt resultat- och verksamhetsansvar för en verkstad i en framtidsbransch.

Är du kommunikativ, resultatorienterad och trivs i en ledande roll? Har du tidigare erfarenhet som ledare och vill ha helhetsansvar för en verksamhet? Bra, då har vi rollen för dig! Till Euromaint i Gävle söker vi dig som trivs i en kundnära roll och vill lyfta verkstaden mot nya nivåer. På Euromaint får du arbeta i ett företag som är ledande inom spårbundet underhåll, med ett starkt varumärke och med ett tydligt mål att ta ytterligare marknadsandelar inom området. I rollen arbetar du nära dina kunder, medarbetare, stödfunktioner och andra kollegor inom affärsenheten, för att utveckla verksamheten och för att fortsätta vara en given leverantör av spårbundet underhåll. Låter det spännande?

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en utvecklande och utmanande roll där du arbetar tätt tillsammans med kompetenta kollegor och kunder i ett företag som arbetar med teknik och underhåll i framkant. Euromaint har ett positivt affärsläge och ser ljust på framtiden.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
6 v semester
6 v semester
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du rapporterar till företagets affärsenhetschef för motorvagnar och ingår i enhetens ledningsgrupp. 

På verkstaden i Gävle arbetar 16 personer. 

 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en relevant eftergymnasial utbildning med flera års erfarenhet av en ledande befattning i en tekniknära verksamhet.  Du har en god teknisk förståelse och har sannolikt haft eget budget- och resultatansvar. 

Som person är du kommunikativ, systematisk och agerar på eget initiativ. Du får saker att hända och tar ansvar för resultatet. Vidare är du stödjande och uppmuntrar andra när det uppstår problem. Du är duktig på att leda och motivera andra och skapa en tydlig riktningskänsla. 

Du är en van användare av något affärssystem och talar och skriver svenska och engelska obehindrat i tal och skift.

Alla lediga jobb