TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Platschef till Quant i Ljusne

Personalorienterad och resultatinriktad platschef till Quant i Ljusne

Har du tidigare erfarenhet av modernt underhåll, produktion eller tillverkande industri och vill ansvara för en egen organisation som levererar underhåll och service i världsklass? Bra! Vi söker nu dig som vill ha en strategiskt viktig roll i en enhet där dina insatser märks och du får stora möjligheter att påverka. Som platschef för Quants enhet i Ljusne har du fullt resultatansvar och ansvarar för en kompetent organisation med 24 medarbetare. Quants enhet i Ljusne levererar industriellt underhåll till vår kund som producerar sågat virke, processat trä och pellets.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen får du arbeta i en platt organisation med starka ägare. Tillsammans med dina kunder, medarbetare och leverantörer driver och utvecklar du enheten mot nya nivåer. 

Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
6 v semester
6 v semester
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen samverkar du tätt tillsammans med kunden för att säkerställa rätt leverans till rätt kvalitet samt att vidareutveckla affären och Quants erbjudande. Du har två direktrapporterande medarbetare och du rapporterar till ansvarig för Quant norra Sverige. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom området och en gedigen ledarerfarenhet och erfarenhet av att leda genom andra. Sannolikt har du en bred teknisk kompetens och ett stort intresse för modernt underhåll. 

Då tjänsten innebär kontakt med såväl medarbetare som leverantörer samt att Quant har engelska som koncernspråk, talar och skriver du svenska och engelska obehindrat. Du är en van användare av affärssystem och Officepaketet. 

Som person är du strukturerad, resultatorienterad och systematisk. Du samarbetar effektivt med andra och delar gärna med dig av kunskaper, erfarenheter och information samt stödjer dina medarbetare och kollegor när det uppstår problem. Vidare är du ambitiös, analytisk och trivs med att utvecklas i din yrkesroll. 

Alla lediga jobb