TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Preem söker Depåoperatör till Helsingborg

Söker du ett varierande och ansvarsfullt arbete inom drift och teknik?

Vill du vara en del av ett företag med visionen att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle? Är du den som vill vara med på denna gröna resa i högt tempo? Då kan du vara den vi söker!

Jobba för framtiden redan i dag

Preems depåer utgör en naturlig fortsättning av raffinaderiernas verksamhet och är en viktig del av produktens väg från källa till kund. Preem har sex operativa depåer från Helsingborg i söder till Gävle i norr.

Helsingborgsdepån är Preems sydligaste depå och är en viktig del i distributionsnätet för södra Sverige. Preem leder omställningen mot ett hållbart samhälle med flera gröna initiativ där du som medarbetare är en viktig del.

Som depåoperatör på Preems depå i Helsingborg har du en varierande och ansvarsfull arbetsroll där du och dina kollegor administrativt ansvarar för drift och underhåll av depån. Säkerhet, miljö och kvalitet är ditt största fokus och arbetet sker enligt gällande direktiv och tillstånd.

Arbetsuppgifter består bl.a. av:

Tjänsten är en direktrekrytering till Preem och är en heltidstjänst baserat på dagtid med flex. Beredskap med krav på inställelse inom 1 timma. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Att våra raffinaderier hör till de effektivaste i Europa hindrar oss inte: vi vill ständigt bli bättre. Tack vare vår storlek och våra komplexa produkter finns det alltid något nytt att lära sig inom en spännande verksamhet som präglas av snabba omställningar, tydliga regler och högt säkerhetstänk.

Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Utbildnings&shybudget
Utbildnings­budget

Har du den här bakgrunden?

Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande arbete inom processindustri eller hantering av drivmedel eller kemiska produkter, så är även tidigare erfarenhet av riskbedömningar.

Är det här du?

Som person är du engagerad och tar initiativ till problemlösning, med en positiv inställning till förbättringsarbete, då Preem vill ligga i framkant. Då arbetsuppgifterna är varierande är du prestigelös och har en naturlig fallenhet för att hjälpa till där det behövs. Du behåller en hög nivå av noggrannhet och är kvalitetsmedveten i ditt arbete, med stort fokus på säkerhet och miljö. Vidare ser vi att du som söker är lyhörd, van att arbeta självständigt och ta ett stort eget ansvar.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Alla lediga jobb