TNG
Preem söker Depåoperatör till Helsingborg

Preem söker Depåoperatör till Helsingborg

Söker du ett varierande och ansvarsfullt arbete inom drift och teknik?

Arbetsgivare Preem AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-02-09
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Utbildnings&shybudget Utbildnings­budget
Martin Andersson
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Söker du ett varierande och ansvarsfullt arbete inom drift och teknik?

Vill du vara en del av ett företag med visionen att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle? Är du den som vill vara med på denna gröna resa i högt tempo? Då kan du vara den vi söker!

Jobba för framtiden redan i dag

Jobba för framtiden redan i dag

Preems depåer utgör en naturlig fortsättning av raffinaderiernas verksamhet och är en viktig del av produktens väg från källa till kund. Preem har sex operativa depåer från Helsingborg i söder till Gävle i norr.

Helsingborgsdepån är Preems sydligaste depå och är en viktig del i distributionsnätet för södra Sverige. Preem leder omställningen mot ett hållbart samhälle med flera gröna initiativ där du som medarbetare är en viktig del.

Som depåoperatör på Preems depå i Helsingborg har du en varierande och ansvarsfull arbetsroll där du och dina kollegor administrativt ansvarar för drift och underhåll av depån. Säkerhet, miljö och kvalitet är ditt största fokus och arbetet sker enligt gällande direktiv och tillstånd.

Arbetsuppgifter består bl.a. av:

  • Daglig rondering och diverse underhåll samt skyddsronder internt, men även på våra andra depåer.
  • Introducera chaufförer och entreprenörer på depån och kommunicera vårt säkerhetstänk till dem.
  • Samordna och agera för en säker arbetsmiljö, deltaga i riskanalyser i projekt samt utfärda arbetstillstånd.
  • Kalibrering av utlastningsmätare, göra införslar i diverse olika system efter leverans av produkter till depån, med företrädesvis tankbåt, men även med bil.
  • Vara depåns förlängda arm mot vår teknikavdelning i frågor gällande styr/regler och el.

Tjänsten är en direktrekrytering till Preem och är en heltidstjänst baserat på dagtid med flex. Beredskap med krav på inställelse inom 1 timma. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Att våra raffinaderier hör till de effektivaste i Europa hindrar oss inte: vi vill ständigt bli bättre. Tack vare vår storlek och våra komplexa produkter finns det alltid något nytt att lära sig inom en spännande verksamhet som präglas av snabba omställningar, tydliga regler och högt säkerhetstänk.

Har du den här bakgrunden?

Har du den här bakgrunden?

  • En teknisk utbildning på minst gymnasienivå alternativt läst en YH-utbildning som drifttekniker.
  • Erfarenhet från underhållsarbete som styr- och regler, el och automatiserad teknik.
  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken förekommer i det dagliga arbetet.
  • Har god datakunskap.
  • B-körkort är ett krav.

Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande arbete inom processindustri eller hantering av drivmedel eller kemiska produkter, så är även tidigare erfarenhet av riskbedömningar.

Är det här du?

Är det här du?

Som person är du engagerad och tar initiativ till problemlösning, med en positiv inställning till förbättringsarbete, då Preem vill ligga i framkant. Då arbetsuppgifterna är varierande är du prestigelös och har en naturlig fallenhet för att hjälpa till där det behövs. Du behåller en hög nivå av noggrannhet och är kvalitetsmedveten i ditt arbete, med stort fokus på säkerhet och miljö. Vidare ser vi att du som söker är lyhörd, van att arbeta självständigt och ta ett stort eget ansvar.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Preem AB

Preem AB

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer drivmedel, eldnings- och smörjolja samt andra produkter till företag och privatpersoner i Sverige och Norge. En övervägande del av vår produktion, närmare 80 procent, exporteras till den internationella marknaden, främst till nordvästra Europa. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 500 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2018 var Preems omsättning 92 miljarder SEK.

Preem AB
Arbetsgivare Preem AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-02-09
Martin Andersson
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Räkna ut avståndet till jobbet

Oljehamnsleden 59, Helsingborg