TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Process- och utvecklingsingenjör till Norrvatten

Process- och utvecklingsingenjör dricksvattenproduktion till Norrvatten

Norrvatten levererar dagligen färskt vatten direkt ur kranen till över 600 000 människor som bor i våra medlemskommuner. På Norrvatten arbetar vi för att det ska fortsätta vara en självklarhet att alla ska ha tillgång till friskt och gott vatten.

Är du en erfaren process- och utvecklingsingenjör som vill arbeta med att stödja och utveckla befintlig process för dricksvattenproduktion, utveckla och utvärdera framtida teknik samt hantera dricksvattenkvalitetsfrågor kopplat till distribution? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I din roll som process- och utvecklingsingenjör kommer du vara en av Norrvattens nyckelpersoner som säkerställer att kvalitetskriterier för godkänt dricksvatten uppfylls och att framtida vattenproduktion säkras. Vi välkomnar dig till en verksamhet med starkt samhällsengagemang och som har en verksamhet som ska präglas av tillit, engagemang och nyskapade. Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande roll med stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter i en verksamhet som gör skillnad. 

"Arbetet känns meningsfullt i och med att vi arbetar med att producera och leverera något av det viktigaste vi har, nämligen dricksvatten. Samtidigt är utmaningarna stora och arbetet bakom inte alls så enkelt som man kanske tror när man öppnar kranen hemma" säger Daniel Hellström, Chef för Kvalitet och Utveckling.

Görvälnverket byggdes redan i slutet på 1920-talet på Skeftingeholmen i Järfälla och har successivt byggts ut för att klara ständigt ökade krav på kapacitet och kvalitet.  En stor del av arbetet kommer att fokuseras på att rusta Norrvatten för framtiden så att Görvälnverket är väl förberett för kommande utmaningar. Vi på Norrvatten erbjuder dig en roll där du får möjlighet att fördjupa dina kunskaper inom specialistområdet vatten. Du kommer att arbeta i en kunskapsintensiv organisation som har stor samverkan med flera aktörer där ni gemensamt strävar för att både utveckla och sprida kunskap samt producera långsiktiga lösningar.

 

 

Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Ny Teknik
Ny Teknik
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som process- och utvecklingsingenjör på Norrvatten kan du komma att arbeta med allt från uppföljning och optimering av befintlig dricksvattenproduktion till att utveckla processer för framtida dricksvattenberedning. Mer specifikt förväntas du kunna göra följande:

Arbetet ställer höga krav på samarbetsförmåga, då arbetsgruppen är liten och arbetsuppgifterna varierande.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som utvecklings- och processingenjör kommer du arbeta på avdelningen för Kvalitet och Utveckling som har fjorton medarbetare som arbetar med processutveckling, utredningar, strategiarbete, miljöledningssystem, egenkontrollprogram, vattenskydd och uppströmsarbete. En viktig del av avdelningens verksamhet är laboratorieverksamheten för kvalitetskontroll av dricksvattenproduktion och distribution.

Tjänsten är placerad i säkerhetsklass vilket kräver ett godkänt resultat i säkerhetsprövning.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på Norrvatten i Järfälla.

Kommunalförbundet Norrvatten lyder under offentlighetsprincipen. Det innebär att de uppgifter du lämnar till i samband med din ansökan blir till allmänna handlingar. I enlighet med offentlighetsprincipen kan de därför komma att lämnas ut vid en eventuell begäran.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har civilingenjörsexamen eller motsvarande, gärna med VA inriktning. Du har flerårig arbetslivserfarenhet som process- och utvecklingsingenjör och du har arbetat med frågor rörande dricksvattenförsörjning. Vi tror att du är kunnig inom mikrobiella och kemiska risker kring dricksvatten och det är meriterande om du har en forskarutbildning inom området. 

Vi söker dig som jobbar med fokus på kvalité och har ett stort intresse för utvecklingsfrågor och ny teknik. Som person är du analytisk, har god förmåga att snabbt sätta dig in i komplexa frågor och har ett systematiskt arbetssätt. Du är ansvarstagande, noggrann och trivs med ordning och struktur. Du har god samarbetsförmåga och har lätt att skapa och upprätthålla goda relationer. 

Alla lediga jobb