TNG
Processägare till Handelsbanken IT i Stockholm

Processägare till Handelsbanken IT i Stockholm

I en tid av förändring får du här chansen att arbeta strategiskt och med processer inom Lifecycle och Capacity management.

Arbetsgivare Handelsbanken
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-02-21
Friskvård Friskvård
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Livspussel Livspussel
Alexandra Örnhall
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Alexandra Örnhall

0725240635

I en tid av förändring får du här chansen att arbeta strategiskt och med processer inom Lifecycle och Capacity management.

Vill du vara med och ta Handelsbankens processarbete till nästa nivå? Som Processägare har du ansvaret att leda och driva det strategiska arbetet kring Lifecycle och Capacity management inom IT service management.

VI ERBJUDER DIG

VI ERBJUDER DIG

I takt med omvärldskraven ökar, ställs högre krav på bankens arbetssätt och strukturer. Inom kort startar Handelsbanken ett arbete med processer för Lifecycle management och Capacity management- där du är ansvarig processägare.

Som Processägare kommer du att arbeta analytiskt och målorienterat med fokus på att förbättra Handelsbankens interna ITSM-processer över tid. Detta strategi- och förändringsarbetet kommer att påverka Handelsbanken på koncernnivå.

Här får du möjlighet att påverka, förändra och utvecklas inom detta område. Du får mycket kompetenta kollegor att utbyta kunskaper och erfarenheter med och tillsammans möta framtidens krav på ständig automatisering och nya regelverk.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som processägare inom Handelsbanken IT är man ansvarig för att:

  • Utforma en ändamålsenlig och effektiv process som driver fram ett standardiserat arbetssätt och som tillgodoser interna och externa regelverkskrav
  • Säkerställa att alla tekniska funktioner accepterar processen som koordineringspunkt för alla kapacitets- och prestandarelaterade frågor, oavsett teknologi.
  • Tillsammans med övriga processägare säkerställa att vi har en integrerad design av kapacitetskrav, relaterat till krav på tillgänglighet, kontinuitet och informationssäkerhet
  • Säkerställa att system- och infrastrukturägare upprättar, efterlever och rapporterar livscykelplaner samt åtgärdsplanerar avvikelser för att riskminimera produktionsstörningar.
  • Planerna också integreras med daglig hantering (som t ex patch management och underhåll) samt avvecklingar.
  • Rapporterar och presenterar nyckeltal på kapacitets- och livscykelprocesser till ledningen.
DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Kontoret är beläget på Gärdet, ett stenkast från T-banestationen . Du kommer att ingå i ett team om totalt 22 personer där det idag finns 5 processägare. Teamet i sig tillhör den centrala IT-organisationen och du får möjlighet att arbeta med processer som berör hela Handelsbanken.

MER OM DIG

MER OM DIG

För att trivas och vara framgångsrik i rollen som Processägare ser vi att du är pedagogisk och ansvarstagande. Därtill söker vi dig som kommer med nya idéer och kan engagera och motivera till förändring inom hela bankens organisation. Det är fördelaktigt om du tidigare har arbetat med förändringsarbete, målinriktat och på ett strukturerat sätt .

Du är van vid att arbeta med processer (ITSM) och dess implementering. Utöver det ser vi även att du har en bred förståelse för teknik, främst inom infrastruktur. Har du tidigare erfarenhet inom just Lifecycle och Capacity management är detta ett stort plus.

I rollen kommer du att ha många kontakter med hela koncernen, vilket ställer krav på god kommunikativ förmåga och goda kunskaper i både svenska och engelska.

 

Handelsbanken

Handelsbanken

Tycker du om att ta eget ansvar? Vill du vara med och utveckla framtidens bank? Då tror vi att du kommer trivas hos oss.
Handelsbanken är en fullsortimentsbank med verksamhet i fler än 20 länder och har i dag närmare 12 000 medarbetare. Handelsbankens mål är att ha bättre lönsamhet än genomsnittet för jämförbara banker på hemmamarknaderna. Målet ska främst nås genom nöjdare kunder och lägre kostnader än konkurrenterna.
Vi arbetar ständigt för att vår företagskultur med decentraliserat arbetssätt och tro på individen ska genomsyra verksamheten. Inom Handelsbanken handlar jämställdhet och mångfald om att ta tillvara hela bankens potential.

Handelsbanken
Arbetsgivare Handelsbanken
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-02-21
Alexandra Örnhall
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Alexandra Örnhall

0725240635

Räkna ut avståndet till jobbet

Värtavägen 73