TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Processägare till Handelsbanken IT i Stockholm

I en tid av förändring får du här chansen att arbeta strategiskt och med processer inom Lifecycle och Capacity management.

Vill du vara med och ta Handelsbankens processarbete till nästa nivå? Som Processägare har du ansvaret att leda och driva det strategiska arbetet kring Lifecycle och Capacity management inom IT service management.

VI ERBJUDER DIG

I takt med omvärldskraven ökar, ställs högre krav på bankens arbetssätt och strukturer. Inom kort startar Handelsbanken ett arbete med processer för Lifecycle management och Capacity management- där du är ansvarig processägare.

Som Processägare kommer du att arbeta analytiskt och målorienterat med fokus på att förbättra Handelsbankens interna ITSM-processer över tid. Detta strategi- och förändringsarbetet kommer att påverka Handelsbanken på koncernnivå.

Här får du möjlighet att påverka, förändra och utvecklas inom detta område. Du får mycket kompetenta kollegor att utbyta kunskaper och erfarenheter med och tillsammans möta framtidens krav på ständig automatisering och nya regelverk.

Friskvård
Friskvård
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Livspussel
Livspussel

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som processägare inom Handelsbanken IT är man ansvarig för att:

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Kontoret är beläget på Gärdet, ett stenkast från T-banestationen . Du kommer att ingå i ett team om totalt 22 personer där det idag finns 5 processägare. Teamet i sig tillhör den centrala IT-organisationen och du får möjlighet att arbeta med processer som berör hela Handelsbanken.

MER OM DIG

För att trivas och vara framgångsrik i rollen som Processägare ser vi att du är pedagogisk och ansvarstagande. Därtill söker vi dig som kommer med nya idéer och kan engagera och motivera till förändring inom hela bankens organisation. Det är fördelaktigt om du tidigare har arbetat med förändringsarbete, målinriktat och på ett strukturerat sätt .

Du är van vid att arbeta med processer (ITSM) och dess implementering. Utöver det ser vi även att du har en bred förståelse för teknik, främst inom infrastruktur. Har du tidigare erfarenhet inom just Lifecycle och Capacity management är detta ett stort plus.

I rollen kommer du att ha många kontakter med hela koncernen, vilket ställer krav på god kommunikativ förmåga och goda kunskaper i både svenska och engelska.

 

Alla lediga jobb