TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Processingenjör inom våtkemi till II-VI i Järfälla

Har du erfarenhet av halvledartillverkning och kemi? II-VI söker nu en processingenjör till teamet i Järfälla. Läs mer!

Teknikinnovativa II-VI, tidigare Finisar, står för många banbrytande optoelektroniska produkter i världsklass. Du jobbar i en internationell och högteknologisk miljö och bidrar med din kompetens inom våtkemisk processning och halvledartillverkning, där ditt fokus blir att ansvara för och utveckla processer inom våt arean.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

II-VI är i en stark tillväxtperiod och på en spännande utvecklingsresa där många förbättrings- och utvecklingsinitiativ hanteras. Som processingenjör hos II-VI får du arbeta i en kompetensintensiv och snabbväxande organisation med korta beslutsvägar och vara en viktig spelare i företagets utveckling.

I rollen kommer du dagligen stötta produktionen där din erfarenhet och förståelse för halvledartillverkning och av projektledning är viktiga parametrar. Du ansvarar för att utveckla och kontinuerligt förbättra processer och arbetsmoment inom ditt område.

Bonus
Bonus
Friskvård
Friskvård
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som processingenjör för våt arean ansvarar du för att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

En del av ditt fokus kommer också att ligga på att kvalitetssäkra och utveckla befintliga och nya processteg och arbetsflöden i våt arean och skapa förutsättningar för produktionen att hantera större volymer med bibehållen kvalité. Uppdragen är oftast i projektform tillsammans med processintegratörer, där du definierar och planerar ditt arbete utifrån kravbild per produkt. Du testar, verifierar och ser till att nödvändig utrustning, verktyg och rutiner finns tillgängliga samt återkopplar kommande investeringsbehov.

Tjänsten planeras att tillsättas så snart vi hittar rätt person och är en heltidstjänst. Arbetstiderna är måndag till fredag under kontorstider och II-VI har sitt kontor och produktion i Järfälla, där en stor del av ditt arbete kommer utföras i renrumsmijö.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är civilingenjör med examen inom kemi och några års erfarenhet från tillverkningsindustrin eller produktion. Har du jobbat med halvledarutrustning i fab så är det meriterande. Du bör också vara en van användare i MS Excel samt van att dokumentera processteg och arbetsflöden.

För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har en god analytisk förmåga då du kommer felsöka och analysera komplexa problem. Du är van att strukturera ditt arbete självständigt och ser till att uppnå resultat med hög kvalité. I rollen kommer du ha många kontaktytor samt ansvara för dokumentation och utbildning, därför är det viktigt att du är kommunikativ, pedagogisk och har en god samarbetsförmåga. För att driva utvecklingen av våt arean framåt är det bra om du också är idérik med en stark drivkraft att identifiera förbättringsområden och kan agera på eget initiativ.

Låter det här som en roll för dig? Välkommen med din ansökan!

Alla lediga jobb