TNG
Processingenjör, Litografi till Finisar

Processingenjör, Litografi till Finisar

II-VI / Finisar som är världsledande inom integrerade optoelektroniska komponenter söker nu en processingenjör inom litografi.

Arbetsgivare II-VI / Finisar
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-04-05
Bonus Bonus
Friskvård Friskvård
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Dana Jennerström
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Dana Jennerström

0721-81 27 44

II-VI / Finisar som är världsledande inom integrerade optoelektroniska komponenter söker nu en processingenjör inom litografi.

Har du som processingenjör grundläggande kunskaper inom optoelektroniska komponenter och tidigare erfarenhet från halvledarindustrin? Till II-VI / Finisar i Järfälla, ett världsledande företag inom optisk kommunikation, söker vi nu en processingenjör inom litografi. I rollen som processingenjör har du det övergripande ansvaret för att produktionsstörningar minimeras och processtegsförbättringar kontinuerligt genomförs inom din area. Välkommen till ett kompetensintensivt och snabbväxande verksamhet med korta beslutsvägar och goda utvecklingsmöjligheter.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos oss på II-VI / Finisar kommer du ha en viktig och utvecklande roll i en internationell och högteknologisk miljö. Ditt arbete hos oss kommer direkt påverka vår utveckling som världsledande företag inom optisk kommunikation. Du kommer att vara en del av en öppen och välkomnande atmosfär samtidigt som du arbetar på en framtidsriktad och global marknad. II-VI / Finisar värnar om sina anställda och engagerar sig för att skapa ett så bra arbetsklimat som möjligt för att du som anställd ska trivas och utvecklas.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som processingenjör på II-VI / Finisar Sweden AB kommer du vara djupt involverad i arbetet som sker inne i fabben och specifikt på litografi-arean. Du kommer arbeta nära teknikerna, supportera dem i det dagliga arbetet, där du säkerställer att de kan utföra sina arbetsuppgifter på ett effektivt och säkert sätt.

Som processingenjör är du ansvarig för alla de processteg som finns på arean. Du arbetar med att analysera resultaten från processkontrollerna för att identifiera trender och avvikelser i ett tidigt skede, och utföra korrigerande åtgärder. I det dagliga produktionsarbetet kommer du behöva felsöka och snabbt hitta lösningar eller "workarounds" på problem som uppstår, det kan även innebära kontakt med utrustningsleverantörer som ett led i att hitta lösningar.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Avdelningen består av två grupper om totalt 16 personer. Den ena gruppen består av 10 processingenjörer, där respektive processingenjören arbetar inom ett specialistområde såsom: litografi, våt, torrets/tunnfilm, slip & poler. Den andra gruppen består av 6 processintegratörer som arbetar med industrialisering av nya produkter samt förvaltar befintliga produkter som är släppta för produktion. 

Kontoret är beläget i Järfälla. Tjänsten är på heltid och önskad start är så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som i grunden är civil- eller högskoleingenjör, eller har annan relevant bakgrund, med några års yrkeserfarenhet. Har du dessutom erfarenhet ifrån halvledarindustrin och litografi, är det mycket meriterande. Vi ser gärna att du har arbetat i liknande miljö. God svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

För att du ska vara framgångsrik i rollen som processingenjör ser vi framförallt att du har erfarenhet från processindustrin, är engagerad och har en god analytisk förmåga. Du trivs med eget ansvar, trivs med att projektleda och kan driva ditt arbete självständigt samtidigt som du gillar att samarbeta med olika kompetenser och människor. 

Som person är du handlingskraftig och uppnår resultat med hög kvalitet. Du trivs att arbeta "hands on", är nyfiken, idérik och har en stark drivkraft att identifiera förbättringsområden och agera på eget initiativ. Du stöder och uppmuntrar andra när det uppstår problem. Du trivs med teamarbete och har en god kommunikativ förmåga. 

Det finns stort utrymme att själv kunna påverka och utveckla den framtida Litografi-arean. 

II-VI / Finisar

II-VI / Finisar

About Us:

II-VI Incorporated, a global leader in engineered materials and optoelectronic components, is a vertically integrated manufacturing company that develops innovative products for diversified applications in the industrial, optical communications, aerospace & defense, life sciences, semiconductor capital equipment, and consumer markets. Headquartered in Saxonburg, Pennsylvania, the Company has research and development, manufacturing, sales, service, and distribution facilities worldwide. The Company produces a wide variety of application-specific photonic and electronic materials and components, and deploys them in various forms, including integrated with advanced software to support our customers.

Arbetsgivare II-VI / Finisar
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-04-05
Dana Jennerström
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Dana Jennerström

0721-81 27 44

Räkna ut avståndet till jobbet

Bruttovägen 7