TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Processingenjör till Göteborg

Har du tidigare arbetat som ingenjör och söker nya utmaningar? Då kan detta vara något för dig!

TNG Tech söker nu dig som är processingenjör och vill jobba ute hos våra kunder! Vi har ett brett utbud av spännande uppdrag inom processindustrin i discipliner så som el, konstruktion och design. Vi söker dig som har en bakgrund inom kemi eller för dig som kan el och elektronik då våra kunder jobbar inom olika branscher, bland annat inom energi, miljöteknik, anläggning, olja, gas med mera.

Detta är en annons för våra kommande uppdrag i Göteborg och närliggande kommuner. Vi vill gärna komma i kontakt med både dig som har gedigen erfarenhet inom området men också dig som nyligen startat din karriär! Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi på TNG Tech har ett brett kontaktnät inom processindustrin, bland annat inom olja, gas, papper och massa. Vi erbjuder dig utvecklande uppdrag i Göteborgsregionen, där där just din kompetens eftersträvas!

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifterna varierar beroende på uppdrag och tjänst men kan exempelvis innefatta:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som konsult via TNG Tech arbetar du tryggt med kollektivavtal, försäkringar och självklart friskvårdsbidrag. Vi har flera intressanta kunder med spännande och utvecklande uppdrag där du får chansen att skapa kontakter och utveckla din kompetens.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som trivs att arbeta i en snabbrörlig och föränderlig miljö. Vi ser även att du har en relevant utbildning med högskole- eller civilingenjörsexamen. Vidare är du analytisk, ser lösningar istället för problem och har en stark handlingskraft. Vi är särskilt intresserad av dig som har erfarenhet från processindustrin inom olja och gas.

Vi är nyfikna på vad just din styrka är som processingenjör! Berätta för oss vad just din kompetens är och vilken typ av bransch eller område du är intresserad av!

Alla lediga jobb