TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Processorienterad redovisningsekonom – Värmevärden

Vi söker en utvecklingsorienterad ekonom som brinner för att effektivisera och förbättra processer.

Har du erfarenhet av att arbeta med redovisning och rapportering? Har du arbetat med att effektivisera rutiner och processer på en ekonomiavdelning? Gillar du att utmana läget som råder? Då kan du vara den person som vi söker till Värmevärden i Örebro.

Du kommer till ett företag med platt organisation och korta beslutsvägar där du har möjlighet att vara med och påverka företagets utveckling.

Detta är ett rekryteringsuppdrag vilket innebär att du kommer bli anställd av Värmevärden.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Värmevärden är ett företag som värnar om sina medarbetare och ger ett stort utrymme till delaktighet att utveckla företaget. Du får ett stort eget ansvar och ett nära samarbete med övriga medarbetare. Arbetet präglas av strukturerade och standardiserade arbetssätt och beslutsvägarna är korta. Värmevärden erbjuder även möjligheten för dig att via kompetensutveckling utvecklas i din roll.

Friskvård
Friskvård
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

På Ekonomiavdelningen finns sex medarbetare. Du kommer bland annat arbeta med:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer också att vara involverad i övergripande projekt som berör hela företaget.

 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med en examen inom ekonomi, gärna med inriktning mot redovisning samt flera års erfarenhet av löpande redovisning och bokslutsarbete.

Vi ser gärna även att du tidigare arbetat i eller ansvarat för projekt där fokus har legat på att effektivisera och utveckla processer inom redovisning och rapportering. Du är en person som förstår vikten av att standardisera arbetet.

Du är initiativrik och strukturerad och har lätt för att samarbeta med andra. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Alla lediga jobb