TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Produktägare med ansvar för Tvätt & Textilservice

Samhall söker en Produktägare för område Tvätt och Textilservice

Har du erfarenhet från tvätt och / eller textilbranschen och av lednings- och förändringsarbete? Samhall söker en Produktägare för område Tvätt och Textil. I denna roll är du en viktig länk i Samhalls hållbarhetsarbete med fokus på både social hållbarhet och miljö. Samhall söker dig som med passion, ambition och ett starkt driv vill utveckla Tvätt och Textilservice för att möta kundernas och medarbetarnas behov och krav både idag och i framtiden. Välkommen till en verksamhet som gör skillnad och bidrar till en stor samhällsnytta!

Ditt anställningserbjudande

Samhall söker nu en Produktägare för område Tvätt & Textilservice och i denna roll får du möjligheten att arbeta på Sveriges viktigaste företag där du gör skillnad för många. Du erbjuds en självständig roll där du leder och utvecklar ditt ansvarsområde i linje med Samhalls uppdrag och samarbetar för att nå produktenhetens och ytterst Samhalls uppsatta mål. Du arbetar både operativt och strategiskt, arbetar tvärfunktionellt och har en viktig roll i vår fortsatta affärsutveckling och tillväxt.
Här får du möjlighet att till stor del forma din vardag och påverka verksamhetens arbete för framtiden.

Vill du ställa frågor till facklig representant är du välkommen att kontakta: Siwert Ahlm (Unionen) 070-546 87 17, Asim Zilic (SACO) 070-359 45 15 alternativt Pontus Dilén (Ledarna) 070-621 72 24

 

6 v semester
6 v semester
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Arbetstidsförkortning
Arbetstidsförkortning
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

Dina arbetsuppgifter

Som Produktägare ansvarar du för samtliga tjänster inom området, inklusive tillhörande sortiment, redskap, maskiner och digitala stödverktyg. Du utvecklar våra tjänster och arbetar med ständiga förbättringar av befintliga tjänster. Du ansvarar för att inom ditt produktområde, renodla och hitta strukturer för utveckling av dessa områden. 

Som Produktägare kommer du att:

 

Värt att veta

Som Produktägare kommer omvärldsbevakning av produktområdets utveckling på marknaden vara en viktig del i ditt arbete liksom analys och utveckling av tjänster i framtiden. All utveckling sker i nära samverkan med verksamheten vilket innebär att du arbetar i en bred roll med många kontaktytor. Du rapporterar till Produktchefen och ingår i avdelning Strategi & Utveckling. Resor i tjänsten förekommer.

Tjänsten kan utgå från Stockholm, Göteborg eller Malmö.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har goda produkt- och branschkunskaper inom området Tvätt & Textilservice eftersom, då du som produktägare står för expertkunnande mot verksamheten. Du har eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning, ex. kemi, produktion eller liknande. Vidare har du goda kunskaper inom logistik och produktionsprocesser då tjänsten kräver förståelse för processflöden. Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav eftersom tjänsten innebär hög grad av muntlig och skriftlig kommunikation.

Som person är du en trygg, relationsorienterad och coachande med stor självinsikt och intresse av att utveckla andra. Du är van att fatta beslut och är van att arbeta med eget ansvar. Vidare är du en problemlösare som analyserar och samverkar lätt med människor och som tycker om att påverka din omgivning med trovärdighet och initiativtagande. Som person är du engagerande och drivande, med stor förmåga att få människor med dig. Du är kommunikativ och skapar goda relationer och samarbeten, samt har hög integritet och är affärsmässig.

Alla lediga jobb