TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Produktansvarig till GS1 i Stockholm

Vill du driva utvecklingen av produkter som digitaliserar varuflöden i Sverige? Vi söker en produktansvarig till GS1 i Stockholm.

Just nu rekryterar vi en produktansvarig till GS1 Sweden - det globala bolaget som jobbar med standarder/identifieringssystem (ex streckkoder) över hela världen. Som produktansvarig kommer du vara en viktig del i ett hängivet och engagerat team, som ständigt utvecklar GS1s produktportfölj inom supply chain, spårbarhet och handel samt digitaliserar affärsrelationer på svenska marknaden. Du kommer att vara med och utveckla standarder för varu- och informationsflöden som effektiviserar företags affärsprocesser och handel både globalt och lokalt. Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Förutom att du får ta del av fina förmåner såsom centralt kontor, förmånligt friskvårdsbidrag, flexibel arbetsplats och 6 veckors semester kommer du på GS1 Sweden vara en del av ett stort, internationellt bolag som dagligen effektiviserar näringslivet i Sverige. Här erbjuds du en kundnära tjänst som dagligen skapar värde för GS1 och våra samarbetspartners. Du kommer ständigt att kompetensutvecklas och få möjlighet att bygga ett brett kontaktnät, både i Sverige och internationellt. 

Flextid
Flextid
6 v semester
6 v semester
Friskvård
Friskvård
Centralt kontor
Centralt kontor

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

GS1 Sweden vänder sig till aktörer inom bland annat dagligvaruhandeln, sjukvård, transport och logistik som alla använder standarder för att ge produkter, tjänster och platser över hela världen en unik identitet. Som produktansvarig på GS1 Sweden kommer du att arbeta med att ta fram strategier och identifiera nya lösningar för kunden. Du ansvarar för helheten av en eller flera produkter i portföljen, där du ser till att produkten motsvarar relevanta kundbehov och att produkten baseras på GS1s globala standarder eller tjänster samt att den har en hållbar finansiering över tid.

I ditt dagliga arbete kommer du att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som produktansvarig på GS1 Sweden kommer du vara en del av ett ambitiöst och hängivet team med kontor centralt i Stockholm. Start sker efter överenskommelse. Tjänsten är på heltid (37,5 h/v), med kortare arbetstid under sommarmånaderna. 

VEM ÄR DU?

För att passa bra som produktansvarig hos GS1 tror vi att du:

 Som person tror vi att du:

Alla lediga jobb