TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Produktionsledare till Euromaint i Åmål

Nu har vi en spännande roll som ledare på Euromaint i Åmål i en framtidsbransch

Har du tidigare erfarenhet som chef och kunskaper inom Lean Production? Söker du din nästa utmaning och brinner för ledarskap? Bra, då kan detta vara rollen för dig! Nu söker vi en chef till avdelningen för Produktionsteknik, internlogistik och anläggningsunderhåll i Åmål. Här får du utveckla dina medarbetare samtidigt som du i ledningsgruppen bidrar till utveckling av hela affärsenheten. Hos Euromaint får du arbeta i ett företag som är ledande inom spårbundet underhåll, med ett starkt varumärke och med ett tydligt mål att ta ytterligare marknadsandelar inom området.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en utvecklande och utmanande roll där du arbetar tätt tillsammans med kompetenta kollegor och kunder i ett företag som arbetar med teknik och underhåll i framkant. Euromaint har ett positivt affärsläge och ser ljust på framtiden. På enheten i Åmål har vi i mer än 10 år tillbaka arbetat med daglig styrning och förbättringsgrupper. I rollen som ledare på Euromaint kommer du vara en viktig kugge i att utvecklingstakten är fortsatt hög.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Flextid
Flextid
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du rapporterar till affärsenhetschefen och ingår i ledningsgruppen för enheten. I rollen ansvarar du för ett 10-tal medarbetare inom ett antal kompetensområden.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en relevant eftergymnasial utbildning med flera års erfarenhet av en ledande befattning i en tekniknära verksamhet. Du har en god teknisk förståelse och har sannolikt haft eget resultatansvar.

Vi söker dig som ger teamet en tydlig riktningskänsla, motiverar och samordnar andra så att de behåller fokus på målen. Du utvecklar andra genom delegering, överlåtande av ansvar och coachning.  Vidare har du ett metodiskt och systematisk arbetssätt och fokuserar på resultatet. Du är kommunikativ och stödjer och uppmuntrar andra när det uppstår problem. 

Du är en van användare av något affärssystem och talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Alla lediga jobb