TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Produktionsledare till Euromaint Rail i Solna

Gillar du att arbeta med produktion och personal? Vill du fortsätta utvecklas operativt och strategiskt som produktionsledare?

Euromaint Rail AB söker nu en till produktionsledare till teamet i Hagalund, Solna. Du kommer få arbeta operativt med den dagliga verksamheten och även få möjlighet att använda din kompetens strategiskt för att utveckla och förbättra interna processer som rör produktionen. Låter det intressant? Skicka in din ansökan nu.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som produktionsledare på Euromaint är din roll att säkerställa produktion, planering och kvalitet för verksamheten, så att leveranserna till kund sker i tid och med goda resultat. Du ansvarar för att kommunikationen och arbetsflödet mellan personal, gruppledare och övriga avdelningar fungerar på ett bra sätt. Det är en spännande och utvecklande roll med mycket eget ansvar. Du kommer vara med och driva processer framåt som utvecklar och förbättrar det dagliga samarbetet inom produktionen.

Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

En dag på jobbet innebär

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer ha en central roll som produktionsledare där du ansvarar för det löpande arbetet. Tjänsten är på heltid och innebär skiftarbete som inkluderar nätter och helger. Tjänsten är placerad i Hagalund / Solna.

VEM ÄR DU?

För den här tjänsten ser vi att du har tidigare erfarenhet av ledarskap och storskalig produktion.
Du behöver vara en mycket god kommunikatör, då du är bryggan mellan personalen och övriga avdelningar. Har du erfarenhet av Lean sedan tidigare är detta en fördel då du kommer att ha en viktig roll i arbetet med ständiga förbättringar och effektivare flöden. Tekniskt ser vi gärna att du har erfarenhet av fordonsunderhåll från dina tidigare roller.

Som person är du öppen och gillar att samarbeta för att nå ett mål när det gäller förbättring och effektivisering. Du har lätt för att kommunicera och gillar när du själv får skapa en tydlig struktur för ditt arbete. Du motiveras av att arbeta i en miljö där du får använda ditt ledarskap och driva förbättring.

Låter det här som en beskrivning av dig och vad du vill göra i din nästa yrkesroll? Sök nu!

 

Alla lediga jobb