TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Produktionsledare till Impecta Fröhandel

Till Impecta Fröhandel i Julita söker vi nu en resultatfokuserad produktionsledare!

För dig med ledarerfarenhet finns nu få möjligheten att arbeta i ett expanderande familjeföretag som ligger i framkant inom sitt område med ambitionen att vara trädgårdsodlarens vän och naturliga frökälla, med fokus på kvalitet, arv och hållbarhet. Vi söker nämligen en produktionsledare till Impecta Fröhandel i Julita.

Som produktionsledare på Impecta får du en bred självständig roll som innefattar såväl operativa som strategiska frågor, med fokus på personal, kvalitet och produktivitet.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer till ett företag med ett bra arbetsklimat, där det är högt i tak och trevliga kollegor som bidrar till en god stämning. Hos Impecta får du arbeta i ett lönsamt företag där man de senaste åren bland annat har investerat i nya lokaler, utrustning och IT-system.

6 v semester
6 v semester
Massage
Massage
Flextid
Flextid
Bonus
Bonus

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Produktionsavdelningen består idag av åtta kompetenta medarbetare som arbetar i tvåskift. Du kommer ingå i företagets ledningsgrupp.

VEM ÄR DU?

Du har relevant utbildning och erfarenhet av planering, arbetsledning och har goda erfarenheter inom LEAN Production. Vidare har du en god IT-vana och erfarenhet av att arbeta i ett affärssystem.
Vidare har du en förståelse för effektivitet och är resultatfokuserad.

Som person är du duktig på att motivera och ge teamet en tydlig riktningskänsla. Du är systematisk, agerar på eget initiativ och får saker att hända samt främjar förändring och nytänkande. Vidare är du ambitiös och vill kontinuerligt utvecklas i din yrkesroll.

Alla lediga jobb