TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Produktionstekniker till Green Cargo

Produktionstekniker till Green Cargo i Eskilstuna

Som produktionstekniker ansvarar du för att leda och utveckla produktionstekniskt arbete på Green Cargos verkstäder i Eskilstuna och Boden. Tjänsten är placerad på verkstäderna i Eskilstuna. Med hållbarhet och miljö i fokus är Green Cargo ett företag helt rätt i tiden och du kommer till ett team bestående av kompetenta och engagerade kollegor där du får en roll med stort eget ansvar.

Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Green Cargo har sina rötter i den svenska tågtrafikens ursprung och är Sveriges mest erfarna aktör inom järnvägslogistik och en viktig del av det skandinaviska näringslivet. Nu har du chansen att vara med och påverka deras fortsatta utvecklingsresa.

Hos Green Cargo är trivseln hög och möjligheten till karriärutveckling likaså vilket gör att de flesta väljer att stanna länge. I rollen som produktionstekniker kommer du att få en gedigen introduktion med en engagerad mentor. Tillsammans med din kompetens arbetar ni för att ständigt öka tillgängligheten och kvalitetsnivån på företagets fordon. 

Green Cargo står för hållbar logistik och ser till att transporter utförs med minimal klimatpåverkan, goda arbetsvillkor för personalen och med hög säkerhet. Green Cargo har ett systematiskt förbättringsarbete där miljö, kvalitet och arbetsmiljö hanteras.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som produktionstekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som produktionstekniker är du direkt underställd verkstadschefen och ingår i enhetens ledningsgrupp.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen tror vi att du har:

Som person är du ansvarstagande och ordningsam, har förmåga att arbeta både självständigt och i grupp och har lätt för att kommunicera och skapa goda relationer. Det är meriterande om du har erfarenhet av förbättringsarbete.

Alla lediga jobb