TNG
Produktspecialist, GS1 i Stockholm City

Produktspecialist, GS1 i Stockholm City

Vi rekryterar en produktspecialist till GS1! Vill du jobba med kundrelationer, masterdata och flöden inom e-handel och logistik?

Arbetsgivare GS1 Sweden
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-03-25
Centralt kontor Centralt kontor
Friskvård Friskvård
6 v semester 6 v semester
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Julia Wengse
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Julia Wengse

0768 72 57 77

Vi rekryterar en produktspecialist till GS1! Vill du jobba med kundrelationer, masterdata och flöden inom e-handel och logistik?

Redo att axla en roll som produktspecialist på GS1 Sweden, där du får hjälpa till att effektivisera företags affärsprocesser och handel både globalt och lokalt? Då kan du vara den vi söker! Till ett engagerat team på GS1 Sweden, det internationella bolaget som jobbar med standarder, märkning och identifieringssystem (b la streckkoder), söker vi nu nämligen nästa medarbetare.

Som produktspecialist kommer du vara med och utveckla GS1s produktportfölj inom supply chain, spårbarhet och e-handel - i en central roll att forma och kvalitetssäkra framtidens standarder för varu- och informationsflöden. Låter detta som ett jobb för dig? Välkommen att skicka in din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På GS1 Sweden är du en del av ett globalt, stort bolag som strävar efter att förenkla och förbättra näringslivet i Sverige. I rollen som produktspecialist kommer du få möjlighet att kompetensutvecklas inom varu- och informationsflöden samt bygga ett brett kontaktnät - både i Sverige och internationellt. I rollen har du mycket kundkontakt och jobbar för att skapa värde för GS1s kunder och samarbetspartners. 

Som anställd på GS1 kommer du ha kontor centralt i Stockholm City, 6 veckors semester, förmånlig pensionsavsättning samt friskvårdsbidrag. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

GS1 Sweden vänder sig mot aktörer inom dagligvaruhandeln, Foodservice, apotek, övrig detaljhandel samt transport och logistik som alla använder standarder för att ge produkter, tjänster och platser över hela världen en unik identitet.

Som produktspecialist kommer du utveckla och styra GS1s standarder med målet att öka användningen i näringslivet. I rollen kommer du att:

  • förvalta och utveckla GS1s standarder
  • ha proaktivt samordningsansvar för standarder genom löpande kontakt med andra avdelningar (sälj/IT/kundservice)
  • hålla i användargruppsmöten där representanter från befintliga kunder diskuterar och kommer med utvecklingsförslag kring standarder
  • lyssna in kunders behov och hitta nya, hållbara lösningar för alla användare
  • besvara komplexa frågor från kunder kring standarder
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

GS1 sitter i moderna och trevliga lokaler centralt i Stockholm. Start sker efter överenskommelse, men gärna så snart som möjligt. Tjänsten är på heltid (37,5/v). Du kommer jobba i ett engagerat team och ha många kontaktytor - både externt och internt. Detta är en tillsvidareanställning, som börjar med 6 månaders provanställning.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att passa bra i rollen som produktspecialist ser vi att du: 

  • har gedigen erfarenhet av GS1 standarder för masterdata, identifiering och märkning eller elektronisk handel
  • har arbetat inom vårt kundsegment med processutveckling och har god kännedom om varuflöden och digital produktinformation

Som person tror vi att du: 

  • har ett förtroendeskapande och professionellt förhållningssätt samt förmåga att bygga hållbara kundrelationer
  • stor analytisk förmåga och att lösa komplexa problem
  • är systematisk i ditt arbetssätt mot att nå uppsatta mål 
GS1 Sweden

GS1 Sweden

GS1 Sweden ingår in en världsomspännande organisation som utvecklar standarder för varu- och informationsflöden som effektiviserar företags affärsprocesser och förenklar handel globalt och lokalt. I över 35 år har företagets drivkraft varit att förändra och förbättra företag- och branschers möjlighet att utveckla sina affärer och verksamheter. GS1 Sweden är en del av GS1s globala nätverk med mer än 110 lokala GS1-organisationer i nästan 150 länder. Företaget verkar för att utveckla och sprida globala, branschneutrala standarder och lösningar som förbättrar värdekedjan.Se filmen om GS1:s tjänsteutbud - Validoo.

Arbetsgivare GS1 Sweden
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-03-25
Julia Wengse
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Julia Wengse

0768 72 57 77

Räkna ut avståndet till jobbet

Västra Järnvägsgatan 15