TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Produktspecialist, GS1 i Stockholm City

Vi rekryterar en produktspecialist till GS1! Vill du jobba med kundrelationer, masterdata och flöden inom e-handel och logistik?

Redo att axla en roll som produktspecialist på GS1 Sweden, där du får hjälpa till att effektivisera företags affärsprocesser och handel både globalt och lokalt? Då kan du vara den vi söker! Till ett engagerat team på GS1 Sweden, det internationella bolaget som jobbar med standarder, märkning och identifieringssystem (b la streckkoder), söker vi nu nämligen nästa medarbetare.

Som produktspecialist kommer du vara med och utveckla GS1s produktportfölj inom supply chain, spårbarhet och e-handel - i en central roll att forma och kvalitetssäkra framtidens standarder för varu- och informationsflöden. Låter detta som ett jobb för dig? Välkommen att skicka in din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På GS1 Sweden är du en del av ett globalt, stort bolag som strävar efter att förenkla och förbättra näringslivet i Sverige. I rollen som produktspecialist kommer du få möjlighet att kompetensutvecklas inom varu- och informationsflöden samt bygga ett brett kontaktnät - både i Sverige och internationellt. I rollen har du mycket kundkontakt och jobbar för att skapa värde för GS1s kunder och samarbetspartners. 

Som anställd på GS1 kommer du ha kontor centralt i Stockholm City, 6 veckors semester, förmånlig pensionsavsättning samt friskvårdsbidrag. 

Centralt kontor
Centralt kontor
Friskvård
Friskvård
6 v semester
6 v semester
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

GS1 Sweden vänder sig mot aktörer inom dagligvaruhandeln, Foodservice, apotek, övrig detaljhandel samt transport och logistik som alla använder standarder för att ge produkter, tjänster och platser över hela världen en unik identitet.

Som produktspecialist kommer du utveckla och styra GS1s standarder med målet att öka användningen i näringslivet. I rollen kommer du att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

GS1 sitter i moderna och trevliga lokaler centralt i Stockholm. Start sker efter överenskommelse, men gärna så snart som möjligt. Tjänsten är på heltid (37,5/v). Du kommer jobba i ett engagerat team och ha många kontaktytor - både externt och internt. Detta är en tillsvidareanställning, som börjar med 6 månaders provanställning.

VEM ÄR DU?

För att passa bra i rollen som produktspecialist ser vi att du: 

Som person tror vi att du: 

Alla lediga jobb