TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Project Controller till Deloitte i Stockholm

Vi söker nu en Project Controller till Deloitte för en ny och spännande tjänst i Stockholm. Läs mer och sök idag!

Vill du vara med och skapa en ny roll på avdelningen Consulting vid Deloitte i Stockholm? En unik möjlighet att vara med från början och bygga upp rollen med hjälp av en engagerad chef som stöttar dig på vägen. Som Project Controller kommer du vara den som stöttar och har den övergripande insynen i alla pågående projekt på avdelningen. Ta chansen att vara en del av Deloittes härliga team!
Detta är ett konsultuppdrag på tolv månader med ambition att Deloitte anställer dig efter periodens slut.

Ditt anställningserbjudande

Deloittes avdelning Consulting växer. De behöver nu utvidga sitt team med en Project Controller. I denna roll kommer du stötta i avdelningens pågående projekt och vara en viktig del av processernas olika skeden. Då rollen är ny kommer du få vara med och bygga upp den med inspiration av Deloittes internationella kontor där tjänsten redan finns.

Du ingår i en nordisk grupp med fokus på att bygga upp expertis och bland annat standardisera verktyg och processer, allt för att minimera finansiella risker i projekten. Du kommer att vara den som tar fram och kvalitetssäkrar att rapporter och data är korrekt för att sedan rapportera vidare.

Du kommer att arbeta ute hos Deloitte som konsult via TNG under hela uppdragsperioden. För oss på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Distansarbete
Distansarbete
Centralt kontor
Centralt kontor

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter som Project Controller vid Deloitte innebär bland annat att:

Värt att veta

Tjänsten är på heltid med arbetstider måndag till fredag kl. 08.00-17.00 (kl. 08:00-16:00 mellan 15 jun-15 sep).

Detta är ett konsultuppdrag som gärna startar omgående och är tänkt att pågå ett år framöver, med möjlighet att övergå till en anställning vid Deloitte. Kontoret ligger i fina lokaler centralt vid Rehnsgatan nära Rådmansgatans tunnelbanestation i Stockholm city med närhet till mycket goda kommunikationer.

Våra förväntningar

Vi tror att du som söker har:

Som person är du självständig, strukturerad och tycker om att lösa problem på ett kreativt sätt. Du har ett systematiskt arbetssätt, klarar av att arbeta under ett högt tempo och ser till att alla dina uppgifter blir utförda. Du är nyfiken och tycker det är kul att ta dig an nya uppgifter och vidga dina kunskaper.

Flexibilitet och prestigelöshet är viktigt för att trivas i rollen då nivån på arbetsuppgifterna kommer att variera. Du är duktig på att kommunicera då du samarbetar med många personer både internt och externt. Meriterande är om du har arbetat i en global organisation eller på andra sätt haft internationella inslag i din tjänst.

 

Alla lediga jobb