TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Project Controller till marinföretag Göteborg!

I Göteborg söker vi nu en lösningsorienterad och strukturerad Project Controller som vill jobba i ett expansivt marinföretag!

Har du en tydlig struktur i arbetet, vill arbeta med flera projekt samtidigt och direkt bidra till optimering samt lönsamhet? Då är det dig vi söker i jobbet som Project Controller till marinföretag i Göteborg. Här får du en möjlighet att verka i en expansiv organisation där du med din analytiska och kommunikativ förmåga har en viktig roll i uppstarten av många kommande projekt.

Är du tillgänglig inom kort? Skicka in ansökan redan idag och gärna med ett engelskt CV då företaget verkar internationellt. Urval sker löpande, varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att jobba på ett modernt kontor beläget i Göteborg och för dig som åker kollektivt så har du nära till kollektivtrafiken. För dig som tar bilen finns det goda parkeringsmöjligheter. Företaget verkar internationellt och använder engelska som koncernspråk.

Detta är initialt ett bemanningsuppdrag på sex månader där du blir anställd av TNG och arbetar som konsult hos vår kund. Det finns efter sex månader chans till förlängning.

Som konsult hos oss på TNG omfattas du självklart av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag. Tjänsten ska tillsättas snarast och för rätt person finns därefter goda möjligheter till anställning direkt hos kund! Vi är även intresserad av dig som vill jobba som underkonsult!

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en kandidatexamen inom ekonomi, finans eller motsvarande. Du är van i att jobba i Excel och vidare ser vi gärna du har ett till två års erfarenhet av att jobba med project controlling eller i en controller roll. Engelska är koncernspråk och företaget verkar globalt så du bör behärska svenska och engelska på en professionell nivå, i både tal och skrift.

Som person är du analytisk med god förmåga att hantera flera olika projekt samtidigt. Du trivs med att samarbeta i arbetet och du driver dina uppgifter framåt med beslutsamhet samt noggrannhet. Meriterande är det om du har tidigare erfarenhet av att jobba i SAP Business One och har tidigare erfarenhet av att jobba inom teknik branschen.

Alla lediga jobb