TNG
Projektadministratör för uppdrag på Råå

Projektadministratör för uppdrag på Råå

Är du intresserad av byggteknik och skulle vilja arbeta deltid som konsult hos Scanlight System AB med projektadministration?

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-10-26
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Jenny Andreasson
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Jenny Andreasson

0707 214 214

Är du intresserad av byggteknik och skulle vilja arbeta deltid som konsult hos Scanlight System AB med projektadministration?

Nu söker vi på TNG en konsult för ett deltidsuppdrag inom projektadministration hos Scanlight System AB på Råå, utanför Helsingborg. Vi söker dig som är intresserad av byggteknik och projektadministration och studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning.

Som Projektadministratör kommer du att arbeta nära projektledare i spännande entreprenadprojekt, framförallt med projektdokumentation och support, men med möjlighet att bli delaktig i flera moment i projektledningsarbetet efterhand.

Detta är ett uppdrag med tillträde snarast, till och med juni 2021, med möjlighet till förlängning. Initialt uppgår arbetstiden till cirka 20%.

Sök redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Scanlight System AB är ett fullserviceföretag som erbjuder kvalificerade tjänster och produkter inom arkitektur, byggkonstruktion och projektledning. Målsättningen är att i varje givet projekt tillhandahålla den bästa dagsljuslösningen. Med drygt 30 år i branschen är Scanlight System AB specialister på tak- och fasadsystem i polykarbonat och glas med inriktning på platta och låglutande tak.

Scanlight System är ett familjeföretag i andra generationen som jobbar med spännande och unika projekt mot stora byggföretag och fastighetsägare. Hos Scanlight System kommer du att få vara delaktig i hela kedjan i unika projekt. Du kommer att arbeta i ett mindre men snabbt växande företag i en trevlig miljö på Råå med havsutsikt.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Projektadministratör kommer du att arbeta nära Scanlights Projektledare, framförallt med support och projektdokumentation under projektens alla faser. Det kan handla om dokumentation inom kvalitet, arbetsmiljö, drift, underhåll och egenkontroller. Efterhand finns även möjligheter att vara delaktig i flera moment i Projektledarens arbete såsom till exempel mallförbättring, ritningsgranskning och inköpsarbete.

Du kommer att ha många kontaktytor, såsom Montörer, Platschefer, Entreprenadingenjörer, Projektledare och leverantörer. Byggentreprenörerna ni har kontakt med kan vara såväl större som mindre organisationer.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Uppdraget sträcker sig till juni 2021, med möjlighet till förlängning. Initialt kommer det att handla om cirka 8 timmar per vecka, men kan bli fler timmar efterhand. Rollen innefattar resor till byggarbetsplatser, ofta över dagen, men kan även innebära övernattning någon gång i månaden.

På kontoret välkomnas hundar.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en byggteknisk förståelse, antingen genom utbildning eller tidigare erfarenheter. Med dig har du minst ett par års högskole- eller universitetsstudier, gärna från en ingenjörsutbildning med byggteknisk inriktning. Du behöver ha med dig goda kunskaper inom officepaketet, framförallt inom excel. Har du vana av att skriva rapporter och av att arbeta med dokumentation är det meriterande.

Du kommer att ha många kontaktytor, både i Sverige och internationellt. Därför kommer din förmåga att kommunicera med människor med olika bakgrund, både i tal och skrift, blir viktig för att lyckas i rollen. Du behöver behärska såväl svenska som engelska, flytande i tal och skrift.

För att trivas, lyckas i rollen och få all dokumentation på plats behöver du vara initiativrik och ha en förmåga att driva framåt och ta ansvar. Samtidigt är det viktigt att kunna be om hjälp, samarbeta både internt och externt och arbeta i team. Som Projektadministratör behöver du ha ett metodiskt och systematiskt arbetssätt. För att lyckas i en roll som bygger på många kontaktytor behöver du vara förtroendeingivande och ha ett uppmuntrande sätt i kontakten med andra. Vi tror att du drivs av att lära och vill utvecklas framåt.

Har du B-körkort är det meriterande, då resor i arbetet kan förekomma framöver.

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett värderingsstyrt företag. Vi drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte tomma ord som en reklambyrå tagit fram, utan ett arbete som vi gemensamt på TNG arbetat fram över tid. Hos oss är du en viktig medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG – här arbetar vi med fördomsfri rekrytering och bemanning – på riktigt!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-10-26
Jenny Andreasson
Följ din ansökan så att du får uppleva hur en fördomsfri rekrytering ska gå till. På riktigt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Jenny Andreasson

0707 214 214

Räkna ut avståndet till jobbet

Kustgatan 64C