TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Projektingenjör till marinföretag i Göteborg!

Vill du jobba för ett marinföretag med genuint intresse för hållbarhet? Vi söker driven projektingenjör till Göteborg!

Är du en kommunikativ och lösningsorienterad ingenjör inom mekanik, miljö eller processindustrin? Nu har du möjligheten att få jobba i ett spännande projekt med energieffektiva lösningar inom marinbranschen! Tillsammans med teknisk projektledare kommer du, som projektingenjör, stötta inom olika delar av projektet. I tjänsten kommer du tillhöra ett team av process- och automationsingenjörer, produktionsplanerare, inköpare, projektcontrollers samt HESQ.

Tjänsten ska tillsättas omgående! Välkommen att söka idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en roll som projektingenjör med ansvar där du är med och stöttar hantering av olika delar av projektet, från beställning till leverans. Detta innebär att du får möjlighet att lära dig om och jobba med projektplanering, system konfiguration, projektuppföljning, stöttning till inköp och logistik samt implementering och igångkörning av system. Du kommer också delta i kundmöten!

Vidare erbjuds du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som projektingenjör är du uppdaterad på kontraktets innehåll och säkerställer uppföljning samt implementation av planering- och designprocess utifrån regler och föreskrifter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära följande:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att jobba på ett modernt kontor beläget i Göteborg med goda förbindelser till kollektivtrafiken och för dig som tar bilen finns det goda parkeringsmöjligheter. Företaget verkar internationellt och använder engelska som koncernspråk.

Tjänsten innebär att du initialt blir anställd av oss på TNG och arbetar som konsult ute hos vår kund. Självklart omfattas du som konsult av kollektivavtal. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med ett genuint intresse för teknik och miljö, gärna inom marinbranschen. Du tycker om att arbeta både självständigt och i team på ett välorganiserat och strukturerat sätt. Vi ser också att du är van att jobba mot deadlines och har ett lösningsorienterat synsätt där du ser att kundtillfredsställelse, kombinerat med effektivitet, är nyckeln till lönsamma affärer. Vidare ser vi att du är kommunikativ med en positiv attityd och viljan att lära dig nytt. I tjänsten tillkommen även en del planerade resor, vilket vi ser att du trivs med!

Dina kvalifikationer är:

Alla lediga jobb