TNG
Projektinköpare till One Nordic i Malmö

Projektinköpare till One Nordic i Malmö

Kommersiellt driven och erfaren Projektinköpare till One Nordic i Malmö!

Uppdragsgivare One Nordic AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-06-10
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Anna Messa
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Anna Messa

0721-646971

Kommersiellt driven och erfaren Projektinköpare till One Nordic i Malmö!

Ellevio, ett av Sveriges största elnätsbolag, har valt ONE Nordic AB för införandet av nya intelligenta lösningar för energimätning. Vi har därmed fått det prestigefulla helhetsuppdraget som inkluderar utbyte av ca 960 000 elmätare till nästa generations smarta elmätare! Vi erbjuder dig möjligheten till en central och dedikerad roll i projektet, som Projektinköpare. Under etableringsfasen kommer du ansvara för alla inköp och upphandlingar av resurser och tjänster till projektet. Din insats kommer vara starkt bidragande till vår framgång!
Låter detta som din nästa utmaning? Sök redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I och med projektet så har One Nordic fått positionen som den ledande mättekniska helhetsleverantören i Sverige. Vi erbjuder dig en nyckelroll inom One Nordic, i ett stort och prestigefyllt projekt. Du blir som Projektinköpare del av en kultur som karaktäriseras av ansvar, engagemang och kompetens!

Det här är ett konsultuppdrag på ca 12 månader med start omgående, via bemanningsföretaget TNG, där du kommer arbeta som konsult. Som konsult är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss på TNG, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Projektinköpare är du dedikerad till projektet och har ett ansvar för allt inköp under etableringsfasen. Inköpen och upphandlingarna kan gälla allt från personal (konsulter), kläder, verktyg, bilar, depåer, köpa in för förvaring av material, avfallshantering för gamla mätare, logistikpartners, IT-system mm. Det finns redan en del avtalsindikationer som är påbörjade vid upphandlingsskedet i projektet, men det finns mycket kvar att göra för den inköpare som tillträder att förhandla vidare om avtalen; pris och kvalitet mm.

Du kommer ha ansvar för leverantörsanalyser och utveckling av övergripande inköpsstrategi för projektet inklusive upphandlingstidsplanen kopplad till projektets tidsplan. Du kommer även kontakt och driva förhandlingar med leverantörer. Marknadsanalys och sourcing ingår i rollen, men här kommer du även ha en kontinuerlig dialog med vår inköpsorganisation vad gäller befintliga leverantörsrelationer. 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta självständigt och rapportera till chefen för inköp. Tjänsten är placerad dels på vår etableringssite i Arlöv, dels på vårt huvudkontor i Hyllie.

I rollen kommer det vara viktigt att bygga och skapa goda relationer internt med funktioner inom bland annat HR, HSE, Ekonomi och inköp. Du kommer ha mycket nära dialog och kontakt med kollegorna i projektverksamheten, där det finns ett stort fokus på tekniska lösningar.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Du bör ha flera års erfarenhet av inköp, upphandlingsprocesser och sourcing inom liknande investeringsprojekt. Du har även erfarenhet av leverantörshantering och förhandling. Du bör ha en god förståelse för tekniken och affären. Det är fördel om du kommer från branscher som bygg, teknik, nät-, el-eller kraftbolag, likaså om du har utbildning inom inköp, ekonomi, teknik. Du har för vana att arbeta i inköpssystem, MS Office samt Excel. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Du trivs i en ledande roll med många kontaktytor, kan agera självständigt och på eget initiativ. Du kommunicerar tydligt och strukturerat och har en förmåga att influera och göra intryck på andra. Då det är en kommersiell inköpsroll, är det även av vikt att dina insatser har en positiv inverkan på verksamhetens och projektets lönsamhet. Du tar således ansvar för och har ett stort fokus på dina resultat.

One Nordic AB

One Nordic AB

ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energisystem. ONE Nordic har idag ca 1 000 medarbetare i Sverige. Huvudkontoret ligger i Malmö.

Uppdragsgivare One Nordic AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-06-10
Anna Messa
Följ din ansökan så att du får uppleva hur en fördomsfri rekrytering ska gå till. På riktigt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Anna Messa

0721-646971

Räkna ut avståndet till jobbet

Gamla Segevägen 6, Arlöv