TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Projektkoordinator till Skåne Care i Lund

Projektkoordinator för längre konsultuppdrag hos vår spännande kund Skåne Care i Lund

Är du en strukturerad problemlösare som trivs i en händelserik och föränderlig miljö? Tycker du det är roligt att arbeta administrativt och med dokumentation såväl som med problemlösning och projektledning? Då är kanske du konsulten vi söker för ett uppdrag på 6 månader, med möjligheter till förlängning eller anställning!

Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig ett längre konsultuppdrag i en spännande och internationell miljö, i ett team med härliga kollegor.

Skåne Care erbjuder svensk sjukvårdsexpertis och medicinska tjänster till internationella kunder. Erbjudandet omfattar planerad vård till patienter, utbildning för vårdpersonal och konsulttjänster för att utveckla kliniker, sjukhus och sjukvård. Ett företag som gör skillnad för många människor utomlands och i Sverige.

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du är anställd av oss på TNG och uthyrd till Skåne Care. Uppdraget förväntas starta snarast, senast i början av september. För oss på TNG är det oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Centralt kontor
Centralt kontor
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att vara baserad i Lund, men resor kan förekomma. Tjänsten är heltid och du kommer att rapportera till Chief Business Officer.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har en relevant eftergymnasial examen och kanske några års arbetslivserfarenhet, gärna inom projektledning.

För att lyckas i rollen behöver du vara serviceorienterad, ha lätt för att kommunicera med andra samt trivs i en föränderlig och snabbrörlig miljö. Vi tror att du trivs med att lösa problem och är flexibel och öppen.

Eftersom du kommer att ha internationella kontakter behöver du kunna svenska, engelska och arabiska i tal och skrift. Du har även goda datakunskaper, i framförallt excel, powerpoint och word.

 

 

Alla lediga jobb