TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Projektkoordinator till välkänt bolag i Stockholm

Vill du vara med och driva förändringsprojekt inom en stor organisation? Trivs du i en bred roll inom projektadministration?

Trivs du i en administrativ roll med många olika kontaktytor och vill jobba som koordinator inom projekt? Vi söker nu dig som vill utvecklas i rollen som projektkoordinator och har möjlighet att starta omgående. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som projektkoordinator blir du en del av ett spännande bolag där hållbarhet och innovation är i fokus. Som koordinator inom projekt agerar du stöd till beställare och projektledare och ansvarar för dokumentation, administration och rapportering kopplat till respektive projekt. Du blir också en del av ett härligt och inkluderande team där du får vara med och bidra till företagets pågående utvecklingsresa. 

Du kommer att arbeta ute hos vår kund som konsult via TNG under hela uppdragsperioden. För oss på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som projektkoordinator kommer du huvudsakligen att:

Du kommer också att hantera varierande ad-hoc ärenden på avdelningen.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som projektkoordinator ingår du i ett team på 8 kollegor där fokus är att skapa bra förutsättningar för beställare och projektledare som arbetar i systemet för att genomföra affärsstrategiska och verksamhetskritiska förändringsinitiativ. Uppdraget är tänkt att starta omgående och sträcker sig fram till slutet av juni.

VEM ÄR DU?

För att snabbt komma in i rollen tror vi att du är van att arbeta i en miljö med tydliga deadlines och högt tempo. Du är positiv, ansvarstagande och kommunikativ då du arbetar i en självständig roll med många olika kontaktytor. Det är också viktigt att du levererar hög kvalité i ditt arbete och är prestigelös i ditt sätt att arbeta då du har en bred roll med många olika ansvarsområden. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med någon projektstyrningsmodell.

Alla lediga jobb