TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ingenjör inom processindustri till spännande bolag

Är du processingenjör och vill utvecklas inom ett internationellt bolag? Då söker vi dig till vår kund utanför Göteborg!

Drivs du av att leda ett team och arbeta med processdesign, optimering och koordinering? Vi erbjuder ett konsultuppdrag hos ett företag inom processindustrin där möjligheterna är i fokus. Här får du i en internationell miljö med stora förändringar, chans att axla en roll med stort ansvar som Project Lead. Start är omgående och vi intervjuar löpande så vänta inte med din ansökan. Välkommen!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vår kund är en ledande global leverantör av professionella projekt- och tillgångstjänster inom energi-, kemikalie- och resurssektorerna. Företaget erbjuder en agil företagskultur och utmanande möjligheter, vilket skapar en positiv arbetsmiljö. Här får du chans bidra med din tekniska kompetens och förmåga att leda, och på så sätt bli en del av företagets framgång!

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Tjänsten inkluderar processdesign, specifikationer, analys, säkerhet och teknisk rapportering.

Mer specifikt innebär det;

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Kunden har sitt kontor i Stenungsund. Innovation, teknik och utveckling genomsyrar verksamheten och området. Det spelar ingen roll om du reser med tåg, buss eller tar bilen, kontoret är lätt tillgängligt för alla.

Tjänsten är ett konsultuppdrag och ska tillsättas snarast. Du blir anställd av TNG och arbetar som konsult hos vår kund. Uppdraget är på minst sex månader och därefter finns det goda chanser till förlängning. Som konsult hos oss på TNG omfattas du självklart av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag.

VEM ÄR DU?

För att blir framgångsrik i rollen krävs att du har;

Alla lediga jobb