TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Projektledare, A-sprinkler

A-sprinkler som är ett ledande företag inom konstruktion, installation och service av sprinklersystem söker en projektledare

Nu har vi rollen för dig som vill jobba i ett expansivt, stabilt och lönsamt bolag där du får ett stort eget ansvar och möjligheten att jobba med många intressanta projekt hos A-Sprinklers kunder inom kommersiella fastigheter. A-sprinkler är en helhetsleverantör inom sprinkleranläggningar och söker nu en erfaren projektledare som förstärker projektledarteamet.

Hos A-sprinkler får du en utvecklande och varierande roll, där du får medverka och driva projekt tillsammans med såväl interna som externa resurser. Hos oss får du jobba i en platt organisation med ett prestigelöst och ambitiöst team där alla driver mot samma mål. Låter det intressant?
Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som projektledare hos oss kommer du vara en viktig del i ett starkt team som drivs av att bidra med säkrare vardag för våra kunder. Vi erbjuder dig en spännande position i en dynamisk verksamhet och en utvecklande roll med stort eget ansvar och möjligheter till påverkan. I jobbet får du duktiga kollegor som är teamorienterade och där utveckling är en naturlig del av varje dag.

Som Projektledare jobbar du med eget ansvar, många projekt samtidigt och nära din kund. Välkommen till ett företag som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen av att leverera de bästa sprinklerlösningar.

Bonus
Bonus
Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Som projektledare på A-sprinkler får du en gedigen upplärning och onboarding för att skapa trygghet hos dig i din roll som projektledare. Vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter på ett företag som kännetecknas av öppenhet, hjälpsamhet och nybyggarandan och som välkomnar initiativ och goda idéer.

Du kommer att vara placerad i våra trevliga lokaler i Järfälla. Tjänsten är på heltid och planeras att tillsättas snarast möjligt.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har erfarenhet av att projektleda ex. installations-, VVS eller el projekt, gärna för industrifastigheter. Du kan ha en utbildning som ingenjör eller liknande, men det viktigaste är att du har en projektledarerfarenhet. Det är meriterande om du har grundläggande konstruktion- och CAD-kunskap. Då du kommer att ha många kontakter kan du kommunicera obehindrat på svenska, både i tal och skrift, samt grundläggande engelska. Körkort är ett krav.

För att trivas i rollen är det viktigt att du är analytisk, trivs med utveckling och förändring och samarbetar bra med andra människor. Du är en person som tar initiativ, arbetar mot uppsatta mål, sätter i gång aktiviteter och uppnår resultat. Du fokuserar på kostnader, intäkter och effektivitet ur ett ekonomiskt perspektiv.

Som person är du strukturerad och förstår vikten av att dokumentera ditt arbete noggrant. Du är samverkansorienterad och har god förmåga att självständigt planera och prioritera ditt dagliga arbete. Du tar ansvar och har ett gott omdöme. Du ser förbättringspotential i verksamheten och bidrar gärna till att vidareutveckla ditt eget och företagets arbetssätt.

Alla lediga jobb